• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

[Problemă/Întrebare]: Platformă (animale).

Status
    Not open for further replies.

Psk

User
    Player
    1. Numele din joc: Psk03.
    2. Întrebare/Problemă: Am înțeles că se spawnează animale dacă fac o platformă plină cu iarbă/pământ sau ceva de genul acesta. A mea nu este 100x100, dar cred că am dus-o la 40x40 sau 50x50. De câteva zile nu am văzut nimic nou pe acea platformă. Acele găini le-am pus manual (ouă), am zis să nu fie așa pustie platforma. Ce trebuie să fac mai exact? Sau aceste platforme sunt inutile pe serverul vostru? Nu am cont premium sau alte lucruri de genul acesta, așa că singura variantă este această platformă. Trebuie setat ceva la /is biomes? Le-am luat pe toate la rând și nimic. Doar " Jungle " mi-a oferit niște leoparzi sau ce sunt ăia ... dar s-au pus pe omorât, mâncat găini sau ce făceau ei acolo. Deci?
    3. Imagini: Două imagini: https://imgur.com/a/PzdPvBQ
    4. Alte precizări: O zi plăcută!

SanduK

Loyal
    VIP
    Ai pus prea multe torte si nu se spauneaza animalele ca tortele ocupa loc pune o torta si dupa 5 blocuri iaraşi o torta si asa mai departe .

SPER CA TI AM AJUTAT .

• Like
    Reactions: Psk

Psk

User
    Player
    Ai pus prea multe torte si nu se spauneaza animalele ca tortele ocupa loc pune o torta si dupa 5 blocuri iaraşi o torta si asa mai departe .

SPER CA TI AM AJUTAT .
    Ok. Mulțumesc! O să aplic imediat ce mi-ai spus. Am zis să evit apariția acelor mobi stresanți. Sper să funcționeze varianta ta.
    Revin cu edit în caz că nu funcționează sau chiar dacă funcționează. Asta dacă nu o să-mi fie închis topicul.

Psk

User
    Player
    Văd că a dispărut butonul ” edit ” și ... sunt obligat să las un post nou. Scuze!
    Am încercat varianta lui xShadowTiger și nu a funcționat. După am apelat la varianta unui admin (torță + patru parcele libere + torță), am așteptat două zile și nimic. Trebuie să pun apă, să pun iarbă pe jos sau ce trebuie să fac? Nici măcar o găină nu s-a spawnat.

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.