• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Problema

Status
    Not open for further replies.

iKokakola

User
    Player
    Scuze de deranj,dar am vazut ca daca dai /hub (indiferent de sctiune) sau iesi de pe server si tot intrii primesti credite.

Nu stiu daca acest lucru e un bug sau asa e pus,dar am zis sa va anunt pentru ca poate alti pleyeri nu stiu de el,iar altii abuzeaza si nu e corect.

Multumesc pentru timpul acordat!

Cosmin

User
    Player
    Nu este bug. Primeşti 3 credite pe fiecare lobby. Când intri pe o secțiune şi dai /hub te bagă pe alt lobby.

Eugen01

Retras
    Player
    Scuze de deranj,dar am vazut ca daca dai /hub (indiferent de sctiune) sau iesi de pe server si tot intrii primesti credite.

Nu stiu daca acest lucru e un bug sau asa e pus,dar am zis sa va anunt pentru ca poate alti pleyeri nu stiu de el,iar altii abuzeaza si nu e corect.

Multumesc pentru timpul acordat!
    Este foarte simplu. Odata ce votezi vei figura drept membru care a votat(logics).

Din momentul in care figurezi in acest mod, vei primi automat la intrarea in lobby cate 3 credite.

Cum server-ul dispune de 8 lobby-uri, vei primi 3x8= 24 credite pe zi daca vei vota in mod constant.

Cu aceste credite iti poti cumpara in-game bani, grade etc.

NOTA: NU este obligatoriu sa primesti mereu cate 3 credite. Sunt 3 link-uri de vot, asta inseamna ca vei primi cate un credit pentru fiecare link pe care ai votat!

Sper ca te-am ajutat! :)

VioMat

Team Leader
    Player
    Inchis.

Status
    Not open for further replies.