• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Probleme.

Status
    Not open for further replies.

KaitaN

User
    Player
    Salut.Pe Launcer-ul Gamster am multe drop-frame-uri si  nu ma pot juca deloc pe acest Launcher,este de la launcher?si daca nu ce sa-i fac?

Si a doua problema a mea este in legatura cu skinul,nu mi-l pot schimba,imi ramane blocat pe Alex,cred ca este de la voi.

Si o intrebare: Daca imi cumpar acum gradul Hero sau orice alt grad pe care-l pot cumpara cu "tokens" dupa un mic wipe ca acesta neanuntat,mi se inapoiaza gradul inapoi?

Last edited by a moderator:

Ryan

No shit Sherlock!
    Hammered
    1 Launcher-ul inca e in beta,o sa mai ai lag pe acel launcher oricum...inca se stabilizeaza.

2 Banuiesc ca este un bug care va fi rezolvat in cel mai scurt timp,poti sa-l reclami unui administrator sau aici https://www.gamster.org/forums/forum/89-bug-uri-si-probleme/

3 O sa-ti poti recupera gradul indiferent daca il cumperi cu bani,daca e luat cu tokens nu il poti recupera.

Last edited by a moderator:

nopartyboys

User
    Player
    Mai exista unele frame drop-uri pe Gamster Launcher, insa, eu, cel putin, le intalnesc foarte rar. 

Problema cu skin-ul este de la Gamster Launcher, intradevar.

VioMat

Team Leader
    Player
    La optiunile launcherului poti sa ii aloci mai multa memorie asta te va mai scapa de lag, skinul va aparea la un moment dat. 

Inchis.

Status
    Not open for further replies.