• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Promunere bed Wars

Status
    Not open for further replies.

_HorusX

User
    Player
     Nick-ul tău:_BiGsMooKeGoD_

* Propunere: Cosmetica si coins.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Playerii o sa inceapa sa joace si sa le fie distractiv jocul.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar face bedwoesul mult mai premium si or veni mult mai multi jucatori. 

* Subserver:BedWars.

* Alte precizări: Sper sa fie inclusa cosmetica. 

DarkAshe

User
    Player
    Sunt de acord cu chestia asta doar cu o exceptie, nu pe toti o sa ii tina PC-ul cu toate detaliile de la cosmetice (Acum depinde cum vor fi), daca se va adauga o optiune in care sa nu se vada Cosmeticile pentru cei cu low end PC

:pro:

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna sa se adauge cosmetice si coins cu care sa le cumperi, deoarece pe BedWars nu prea poti face multe chestii, decat sa intrii in meciuri unul dupa altul. Cum s-a zis si mai sus, ar fi bine sa se adauge si o optiune prin care sa poti oprii aceste cosmetice pentru cei ce nu au un PC atat de bun. 

Alex.889

User
    Player
    e o idee buna sa avem cosmetice si nu numai pe bedwars. ar face totul mult mai tare si distractiv

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, eu cred ca e o idee buna sa poti avea cosmetice deoarece jocul o sa fie mult mai fun dupa parerea mea. De la mine ai :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Consider ca propunerea ta va imbunatati Bedwars-ul, si nu numai acesta, ci si celelalte sectiuni de asemenea.

Status
    Not open for further replies.