• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Proponere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

Andrei692131

User
    Player
    * Nick-ul tău:priPas

* Propunere: scoatere sabiilor ninja de pe sectiune

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : o sa fie mai multa activitate la pvp si nu or sa mai fuga si o sa fie mereu 1v1 uri corecte 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : PvP-ul de pe sectiune ar merge mai bine decat cu sabiile ninja , cu sabiile ninja se lauda toti si nu vor sa dea 1v1 corect sau team vs team

* Subserver:Survival classic

* Alte precizări:  Si pentru ca cei care fac team cu staff ul adica cu skoter au avantaj ca el find op nu pierde sabia si o detine in permanenta si nu e corect fata de noi si pe langa asta nici nu vrea sa o dea dupa ce a murit

cAmArAdU

User
    Player
    :pro:  e foarte op sabia si nu ai ce sa le faci la cei care au sabia ninja 

Angelo29

User
    Player
    Sunt de acord sa se scoata sabiile ninja si toate talismanele pentru a scoate avantajele playerilor si sa fim toti egali la pvp, din partea mea ai :pro:

PeRyCoLIQ

User
    Player
    :pro:  Dar as vrea sa zic ca as vrea de wipe viitor pentru ca uni au dat ban reali pentru acea sabie si ar fi cam naspa sa o piarda

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare una buna, deoarece săbiile Ninja sunt destul de op, iar când ajungi sa dai 1v1 se termina destul de greu lupta, deoarece adversarul fuge pe toată mapa și este greu sa-l prinzi, iar când ii dai un hit vei mai avea de fugit dupa el chiar mai mult timp.

Din partea mea ai un :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut!

Aceasta propunerea a mai fost pusa de multe ori si nu cred ca este buna deoarece:

1. Unii playerii au bp-ul cumparat, ca si mine si acestia au platit pentru acest beneficiu si nu cred ca este corect.

2. Daca crezii ca aceasta este op poti sa eviti playerii care o detin foarte usor.

De la mine ai :contra:

Last edited by a moderator:

Andrei692131

User
    Player
    Salut!

Aceasta propunerea a mai fost pusa de multe ori si nu cred ca este buna deoarece:

1. Unii playerii au bp-ul cumparat, ca si mine si acestia au platit pentru acest beneficiu si nu cred ca este corect.

2. Daca crezii ca aceasta este op poti sa eviti playerii care o detin foarte usor.

Si ce daca il au cumparat ?=) faptul ca staff ul cu keep nu dropoeaza nimic ! si detin sabii ninja ! e un avantaj foarte mare pt ei ! nici nu cred ca tu joci pe sectiunea respectiva deci ai raspuns degeaba

TrollBox

User
    Player
    Mi se pare o propunere buna ajutand la egalarea fortelor la pvp,deci din partea mea ai un   :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Si ce daca il au cumparat ?=) faptul ca staff ul cu keep nu dropoeaza nimic ! si detin sabii ninja ! e un avantaj foarte mare pt ei ! nici nu cred ca tu joci pe sectiunea respectiva deci ai raspuns degeaba
    1. Nu ma intereseaza ca are staff ul keep.

2. Daca asta era problema puteai face propunere pentru scoatere de keep pentru operatori.

Last edited by a moderator:

Marian26Ro12

User
    Player
    :pro: Sunt de acord sa se scoata sabiile ninja si toate talismanele pentru a scoate avantajele playerilor si sa fim toti egali la pvp, din partea mea ai!

David109

User
    Player
    :pro:  mi se pare o idee foarte buna deoarece playerii care au sabia ninja in mana au 28 de vieti cu marul bagat si e foarte greu sa i omori!

Breto5410

User
    Player
    imi place propunerea dar nu de wipe ul acesta deorece uni au bp dar totusi ii o idee buna :pro:

Andreea256se

User
    Player
      După părerea mea aceasta propunere nu este bună și o sa zic de ce:

1.Sabia o au doar cei cu bp cumpărat și consider ca e bine sa primească ceva unic pe secțiune.

2.Nu sunt săbii multe Ninja , și este ușor să eviți jucătorii cu astfel de săbii.

3.Nu văd de ce pvp nu mai este corect (tot pvp este )

4.Dacă ai avea bp cumpărat și tu te-ai lăuda cu sabia și dacă ai avea sabia nu ți-ar conveni să fie scoasă.

Mai sunt multe motive pentru care sabia ninja să ramană pe secțiune......

În opinia mea această propunere nu este buna de la mine ai :contra:

P.S. : acuma toți cei ce faceți pvp și nu aveți săbii v-ați gandit să fie scoasă așa că , ia puneți-vă voi în locul celor cu bp sa vedeți cum  v-ați simți să fie scos  din joc un item pentru care tu ai făcut nenumărate misiuni , iar acum să fie scos pentru că așa vor toți cei fără bp cumparat...... ganditiva , nu cred ca v-ar plăacea sa fie scoasa sabia dacă ați avea bp cumparat.

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu este buna, deorece:

1. Multi au dat bani reali pentru bp sau exagerat de multi bani din joc.

2. Din moment ce este asa op, ca sa nu piarda cei ce o au, mai bine ai face o propunere ca sa nu mai fie asa op, sa fie putere atac mai mic, sau sa ai mai putine inimi in plus.

Votul meu este :contra:

PeRyCoLIQ

User
    Player
    Salut!

Salut si eu sunt deacord, as propune de wipe viitor sa fie asa

Status
    Not open for further replies.