• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propune SkyBlock Air

sasatalent

User
    Player
    .
    * Nick-ul tău: sasaMaleficuL

* Propunere: blaze rod, magma etc sa fie marit cu pretul deoarece tot costa 10$ de ce ai face ferma de magma sau blaze cand e la acelas pret ca cactusu, practic e aceeasi moneda nu are sens si uite asa doar conturi afk pe sectiune.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Foarte bine, ar fi lume mai activa.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Alta metoda noua de farming

* Subserver: Sky Block Air 1.8.9

* Alte precizări: maritul pretului ar fi bine sa inceapa de acum ca si asa is doar 3 saptamani de la wipe , nu lasa pe maine ce poti face azi

WeAreLoco

User
    Player
    Contra.
    Am votat cu contra deoarece balanta de pe skyblock ar fi data peste cap foarte tare, este ok si pretul care este acuma pe shop.

UltimulTortionar

User
    Player
    Nu stiu ce voia sa zica utilizatorul de mai sus cum ca balanta ar fi data peste cap, avand in vedere faptul ca exista chunk hoppere si cu 1-2 ferme de cactus poti face din afk milioane de $.
    Ideea ta mi se pare una foarte interesanta, pentru ca toti jucatorii stau afk.Un sfert daca nu chiar jumate din jucatori sunt conturi afk la ferme, iar atmosfera e foarte plictisitoare.
    Prin urmare, raspunsul meu este
    PRO