• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected PROPUNERE ACID ISLAND

Status
    Not open for further replies.

Dream2W

User
    Player
     * Nick-ul tău: Dream2W

* Propunere: Propun sa se bage limita de iteme pe /ah in functie de grad

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta in mod bun.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Ar fi o propunere utila pentru ca am scapa de jucatorii care incearca sa spameze /ah-ul cu iteme proaste si de trollul lor, cand vand un cobble cu 1kk si cei care vor sa doneze pentru orice grad, pot primi de exeplu ( cu 3 mai multe iteme la vanzare decat jucatorul, adica daca jucatorul poate sa vanda 3 lucruri deodata, Vip-ul sa poata sa vanda 6 sau cum considerati voi, cei care aplicati acesta sugestie. )

* Subserver: Acid Island

* Alte precizări:  Dovada: https://imgur.com/5RskgJ2

CyloerEN

User
    Player
    Sunt de acord cu tine, mulți pun iteme inutile pe /ah și ocupă spațiu degeaba.
    :pro:

Raykayz

A fost frumos cat a durat..
    Player
    Salut Dream2W!

Propunerea ta este foarte interesantă şi întradevăr ar fi utilă pe acest secțiune cât şi pe celelalte secțiuni care au Ah-ul inplementat , nu ştiu dacă poate fi inplementată dar totuşi este o idee bună 😉. Părerea mea.

Last edited by a moderator:

Silvestru_WT

User
    Player
    Saut  Dream2W!

Propunerea ta imi pare una buna ca sunt unele persoane care pun iteme degeaba pe ah si la un pret la care nu ar putea fi cumparat. Din partea mea propunerea ta este buna.

Com32goO

User
    Player
    :pro: Am vazut cateva persoane care "abuzeaza" daca pot spune asa, de /ah punand iteme doar ca sa fie plin ah-ul.

Boddy

User
    Player
    :pro:  Chestia asta ar fi buna pt fiecare sectiune cu /ah

OrangeTrap

User
    Player
    :contra:  Dupa parerea mea toti ar trebui sa fim egali cand vine vorba despre gameplay deci contra.

Status
    Not open for further replies.