• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere] Acid Islands

Status
    Not open for further replies.

memelighthax

User
    Player
    * Nick-ul tău: memelighthax

* Propunere: Ca cei Top 10 din ''Top Activitate'' la spawn, sa primeasca un premiu pentru ca au fost activi. Asa playerii o sa se faca mai activi pentru ca vor primi premii.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sa fie playeri mai activi , sa vada ca poate sa ia ceva daca sunt activi.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca ar beneficia playerii, dar si Administratori in acelasi timp.

* Subserver: -----

* Alte precizări: Sa aveti o zi buna!

Lectorn

User
    Player
    Salut, memelighthax. Propunerea ta este una foarte buna. Ne-am mai gandit in trecut la asta, dar nu s-a discutat prea mult.

Chiar si eu voiam sa fac una despre tema asta doar ca am uitat.

Pe unele sectiuni se practica asta, nu vad de ce n-ar fi ok daca s-ar face la fel si la noi.

De la mine primesti un:

:pro:

Waifu

User
    Player
    Salut memelighthax.

Propunerea ta este una chiar bună, în primul rând, după cum ai spus și tu, dacă playerii vor ști că se vor acorda premii, se vor întrece între ei, dorind fiecare să fie în top.

Această propunere ar trebui implementată după un wipe, fiecare jucător având o șansă mai mare să ajungă în top.

După cum a spus și Lectorn, pe unele secțiuni am înțeles că deja este aplicată această propunere, deci nu văd de ce ar strica.

Aâvnd în vedere cele spuse mai sus, de la mine primești :pro:

oof_panda

User
    Player
    Propunerea ta este destul de bună si intradevăr cu ai zis si tu ar mări activitatea jucătorilor pentru că acestia ar incerca să fie in top

Ar fi fain să se aprobe + că nu este greu de realizat - locul 1 să aibă un primiu pe măsură

2/3 unul acceptabil

Si de la 4 -10 să fie un premium decent pe care jucătorii ar incerca să l obtină

Raykayz

A fost frumos cat a durat..
    Player
    Salut, memelighthax. Îmi place propunerea ta şi chiar cred că ar fi utilă în creşterea jucătorilor pe secțiune, cum ai zis şi tu . Zic eu că ar fi interesant să avem un mic premiu şi la cei care sunt în top la ,, Is Top " . După cum au spus şi colegi mei ,dacă ideea acesta se aplică şi pe alte secțiuni de ce nu s-ar implementa şi la noi pe secțiune. Oricum ideea ta de la mine primeşte un  :

PirateHawk.

User
    Player
    Propunerea ta este una foarte bună având în vedere că jucătorii se vor întrece + ar ajuta mult la creșterea jucătorilor pe secțiune.

După cum s-a spus și mai sus , propunerea este foarte bună.

Pro.

Amalia_mrn

VIP
    VIP
    Salut! 

Propunerea ta este una chiar buna, însă poate fi posibila doar in urma unui wipe. Așa vor sti toți, și vor avea toți o șansa egala. Nu zic acum ca se va implementa, dar eu cred ca ar fi un punct de plecare. Mulțumim frumos pentru propunere ! Te Mai asteptam și cu altele, poate la fel de bune! 

mineas

User
    Player
    Este o idee foarte buna. Cred ca jucatorii vor fii mult mai motivati sa joace si sa fie activi

Com32goO

User
    Player
    Imi place ideea ta, o sa mai existe o "competitie" intre playeri. :pro:

Status
    Not open for further replies.