• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Acid Islands

Status
    Not open for further replies.

mKun

User
    Player
    * Nick-ul tău: mKun

* Propunere: Scoaterea accesului vizitatorilor de a apasa butoane odata cu /is settings -> Redstone Use

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca odata ce dam disallow la Redstone Use vrem ca ceilalti jucatori sa nu mai intervina in sistemele redstone, iar in acest moment, Redstone Use scoate totul, inafara de butoane.

* Subserver: Acid Islands

* Alte precizări:  Multumesc pentru timpul acordat.

GodBoy1432

User
    Player
    Propunerea ta este super interesanta.De multe ori ni se intampla sa gasim fermele  (de mancare/dmd/copaci/etc) total **griefate**.De la mine ai :pro: .Sper ca aceasta propunere sa fie luata in serios. ^^

Slavic Gamer

User
    Player
    Aceasta propunere este chiar una foarte buna, mie de multe ori mi sa intamplat sa las insula deschisa si playerii sa vina la warp si sa apese pe buton, si asa se strica fermele. De la mine ai :pro:  O idee geniala.

Jamaicanu

User
    Player
    Mie personal imi place propunerea ta,deoarece se intampla foarte des sa apese cineva pe butoane la ferma de dmd si nu este foarte placut.De la mine ai :pro:

daneanu

User
    Player
    :pro: deoarece de fiecare data cand intru pe server dupa ce am iesit gasesc fermele de diamante si ori ce mecanism redstone stricat

SlimChaos

User
    Player
    Propunerea e excelenta, de foarte multe ori se intampla ca redstone-ul sa fie spamat de jucatori si sa se strice 

:pro:

Raykayz

A fost frumos cat a durat..
    Player
    Salutare! 

Pentru inceput vreau sa spun că propunerea ta mi se pare foarte utila deoarece multi jucatori sunt deranjati de faptul ca butoanele nu sunt incadrate in setarea din [/is settings] respectiv "Redstone use".

Si eu am avut multe probleme legate de acest lucru asa ca votul meu este: 

:pro:

ImGunter

User
    Player
    Salut! Propunerea ta este foarte buna. De multe ori fermele se strica din cauza jucatorilor care doar vin si apasa butoane...Includerea lor la setarile insulei ar ajuta foarte mult.

Din partea mea ai :pro:  

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna!Propunerea ta este una buna.Sincer si eu am avut probleme din aceasta cauza,mai ales am avut de suferit la ferma,de la mine ai :pro: ,mult succes si o zi frumoasa

Status
    Not open for further replies.