• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere adaugare /ignore

Status
    Not open for further replies.

zStxrz

User
    Player
    * Nick-ul tău: zStxrz

* Propunere: Sa se adauge /ignore inapoi din mai multe motive, Unul ar fi faptul ca jucatorii incep sa spameze in chat necontrolabil, si sunt unele dati in care staff-ul nu este online sa le acorde o pedeapsa, fapt ce poate fi frustrant pentru alti jucatori care incearca sa aiba o conversatie pe chat. Alt motiv ar fi faptul ca unii jucatori se cred superiori sau folosesc un limbaj neadecvat pe chat, fapt ce poate duce la toxicitate din partea celuilalt jucator, iar dupa sunt ambii pedepsiti. Eu cred ca ar fi mult mai bine sa se readauge si ar putea sa fie evitate mult mai multe mute-uri/ban-uri! 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar influenta comunitatea intr-un mod pozitiv.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece numarul de mute-uri si ban-uri ar fi redus considerabil avand in vedere ca de multe ori toxicitatea este doar raspunsul la jigniri si toxicitate din partea altui jucator.

* Subserver: Assassins

* Alte precizări: Nu mai am nimic de precizat. Multumesc!

Boydh9

User
    Player
    Buna idee

Sunt mult jucatori care te deranjeaza intr-un fel sau altul, din greseala sau intentionat

Functia este folositoare in cazurile de genul.

De la mine ai

:pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,

Comanda a fost readaugata (nu pe tot serverul, dar pe gamemodes). Daca intampini probleme, contacteaza-l pe Dragos.

:tc:

Status
    Not open for further replies.