• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere:Adaugarea unui nou minigame

Status
    Not open for further replies.

Girl12345

User
    Player
    *Nick-ul tau:Girl1234                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       *Propunere:As propune sa se adauge un nou minigame si acel minigame sa fie pixel painters                                                                                                                                                                                                      *Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate?:Ar aduce mai multi oameni pe server                                                                                                                                                                                           *De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate?:Eu cred ca va aduce mai multa distractie ,sevrer-ul ar fi mai po*Cenzurat*r.                                                                                                                   *Subserver:Mineplex                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       *Alte precizari:-                                                

DLKareless

User
    Player
    M-am informat putin si am constatat ca acest mini-game se aseamana foarte mult cu Build Battle. Diferenta este ca, pe Pixel Painters trebuie sa desenezi, iar pe Build Battle trebuie sa construiesti. Dar, se respecta acelasi principiu: cine are creatia mai frumoasa, acela castiga.

Pixel Painters necesita mult mai multe plugin-uri si este o sectiune mult mai costisitoare decat Build Battle, si nu vad de ce ar trebui adaugata, atat timp cat avem Build Battle.

:contra:

Status
    Not open for further replies.