• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Ah Sell

Status
    Not open for further replies.

SanduK

Loyal
    VIP
    Nick-ul tău:SanduK

* Propunere: Ca itemele de la /ah sa ramana mai mult de o oră .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Cred ca in bine .  Nu ar mai fi spam pe chat cu (Cumpăr X) . Oameni intra  si isi cauta ce le trebuie de la ah .   

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Nu ar mai fi asa de mult spam pe chat care te încurcă foarte tare .

* Subserver:Sectiuni

* Alte precizări:  Nu.

Bronvic

User
    Player
    Este foarte po*Cenzurat*r aceasta sectiune pe alte servere pe sectiunea asta sunt cite 300-200 jucatori adaugati ca e foarte buna sectiunea

Skynudel.

User
    Player
    Salut SanduK!
    Intr-adevar, propunerea ta ar ajuta sa scapam de lagul de pe sectiune, dar tot odata ar putea produce mai mult lag.
    Daca itemele ar sta mai mult pe /ah, intre timp se vor adauga si mai multe iteme.
    Din pacat votul meu este :contra:
    Daca exista spam pe chat , poti face screenshot, si iei legatura cu unul dintre membrii staff-ului sectiunii respective. Cu siguranta ei il vor sanctiona pe respectivul.
    O zi buna!

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Nu stiu exact care ar fi influenta acest lucru o sectiune sa zicem, nu stiu daca ar fi lag mai mult sa asa, dar ca idee e ok, si eu as vrea sa ramana itemele mai mult de o ora pe /ah

:pro:

xGrubby

User
    Player
    :pro:  Ar putea fi marit timpul itemelor cat stau pe /ah deoarece daca iesi un timp, intra jucatori on si probabil cauta ceea ce tu pusesesi pe /ah dar a expirat.

oof_panda

User
    Player
    Daca itemele nu sunt cumpărate intr-o ora inseamna ca nu sunt dorite sau au un pret prea mare 

Daca jucatorul va observa ca nu sunt luate o sa modifice ceva, trebuie sa o faca 

:contra:

☯GetReady

User
    Player
    Daca itemele nu sunt cumparate , inseamna ca nu sunt dorite sau nu sunt vazute de un posibil cumparator , daca ar fii sa prelungeasca timpul , ar fi 3 ore , de la mine ai

:pro:
                                                                                                                         O zii buna !

ItsMePros

User
    Player
    :contra: Deoarece sunt persoane care de ex: pun doar un block de cobble si umplu pagini intregi si daca s ar lungi durata ar fi mult mai nasol pentru cei care vor sa cumpere iteme utile.

Last edited by a moderator:

da4ius2006

User
    Player
    Salut

Nu mi se pare o idee buna deoarece sunt persoane care pun un mar pe o pagina intreaga si daca o sa tina mai mult de o ora se va face lag

Votul meu este :contra:

xXShaSesXx

User
    Player
    Ideea este una cam proasta

de la mine ai :contra:

AlexPavel

User
    Player
    Eu consider ca o ora este suficient!

:contra:

AiceFx

User
    Player
    Este o idee buna pentru ca seara nu sunt multi care sa vanda iteme si daca are cineva nevoie sa poate sa cumpere! :pro:

ImShadow_Ro

User
    Player
    :contra: Unii ar putea abuza de chestia asta si ar putea umple /ah cu chestile mai putin importante 

ItzDr1nK

User
    Player
    O sa se abuzeze de el probabil.Este mai ok cum este acum. :contra:

Vlad_

User
    Player
    Consider ca o ora ajunge, daca s-ar mari sa spunem la 3 ore, ar fi sute de iteme, prea aglomerat ah-ul. :contra:

tennesy

User
    Player
    este bine asa cum e cu o ora la ah ca asa s ar umple ah ul degeaba :contra:

Status
    Not open for further replies.