• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Among Us

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Adaugarea unei regiuni in care sa interzica jucatorii de a folosi comenzi de a mesaje private (/msg , /tell , /write etc)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In foarte bine zic eu

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi mai fair play si nu ar mai fi jucatori care sa triseze.

* Subserver: Among Us 1.0

* Alte precizări: #AmongUs , #FairPlay

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Sunt de acord cu faptul ca ar trebuii sa existe regiuni in care sa nu ai acces la mesajele private (/msg ; /r ; /tell etc.) pentru ca s-ar trisa ,adica jucatorii care au fost ucisi de Impostor pot spune asta persoanelor in viata prin /msg si l-ar vota pentru niciun motiv bun , iar persoana care era fericita pentru ca in sfarsit a devenit Impostor s-ar lasa din cauza faptului ca se triseaza.

Eu iti voi acorda un :pro:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, xMiniGun!

Eu sunt de acord cu tine, aceste comenzi strica magia sectiunii, jucatorii pot comunica intre ei pentru a se afla impostorul, si meciurile nu mai sunt corecte. Sunt playerii pe server care nu joaca pe sectiune din acest motiv.

De la mine, propunerea ta are :pro: .

collapse94

User
    Player
    Salut ar fi bine sa fie o regiune unde nu poți sa vorbești prin msg, tell etc...

De la mine ai un  :pro:

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Propunerea ta este buna si este mai bine pentru impostor ca nu este gasit atat de repede. :pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, consider ca ar ajuta mai mult in dezvoltarea sectiunii.O mica exceptie: stafful sa poata sa avertizeze in /msg in continuare, deoarece atunci cand un membru staff e intr-un meci nu e vazut mesajul acestuia si de ceilalti jucatori din afara arenei.
    De la mine ai :pro:

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut! Ideea este buna, asa playerii nu o sa mai poate comunica cu cei morti si o sa fie mai greu sa gasesti impostor-ul.

De la mine ai: :pro:

sebi.state

User
    Player
        Bună xMiniGun , propunerea ta este una foarte bună și ar face jocul mai distractiv, deoarece impostorul/crewmate-ul nu ar mai trișa pentru a câștiga. De asemenea cred că ar atrage mai mulți jucători care vor să câștige în stil fair-play și ar face secțiunea Among Us mai po*Cenzurat*ră decât la momentul actual.

Din partea mea ai primit:    :pro:

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

O propunere foarte buna, sunt sigur ca multi triseaza si dupa ce mor spun la toti cine e impostorul. Jucatorii nu ar mai trisa si impostorul ar fi mai greu de gasit.

:pro:

Pk2k20

User
    Player
    Salut.Personal mie mi se pare o propunere perfecta, deoarece unii playeri nu mai pot da /msg cu impostorul, strigand jocu . :pro:

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Mi se pare o idee foarte buna sa existe regiuni in care sa nu poti da /msg , /tell, /w, etc, deoarece playerii ar putea sa se vorbeasca intre ei si sa faca team pe tine pentru a te scoate sau sa vorbeasca cu impostorul in privat, iar asta nu ar mai fi prea distractiv.

De la mine ai un  PRO.png

ToneTer

User
    Player
    Sall  xMiniGun!

Propunerea ta este una foarte interesanta. Datorita acestor comenzi, jucatorii, cum ai zis si tu, triseaza, iar multi se folosesc de asta si nu este deloc corect pentru ceilalti.

Din partea mea ai :pro: .

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, xMiniGun!

Propunerea ta este foarte buna, deoarece jucatorii ucisi de impostor ar putea spune cine e pentru oamenii care inca se afla in joc.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut xMiniGun!

Propunerea ta este una buna si cred ca ar face ca playerii sa nu mai triseze spunand cine este impostorul.

De la mine ai un :pro:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    T/C

Status
    Not open for further replies.