• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Anarchy (Petitie)

Status
    Not open for further replies.

Se1by

User
    Player
    * Nick-ul tău: Se1by

* Propunere: Eu, si mai multi jucatori de pe anarchy vrem ca serverul sa fie upgradat la 1.13 acesta neeafectand in nici-un fel serverul deoarece nu sunt foarte multi jucatori pe el ceea ce il face un fel de hermitcraft server.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Doar in bine, jucatorii ar fii foarte multumiti, o sa-i rog sa isi spuna si ei parerea in comentarii.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece pentru survival 1.12 ne puteam juca simplu survival nu era nevoie sa intram pe anarchy si deoarece acest upgrade ar conta si ar impulsiona mai multi playeri sa joace pe aceasta sectiune.

* Subserver: mc.gamster.org

* Alte precizări:  Multumesc anticipat, si multumesc pentru ca ati citit, nu uitati daca sunteti jucatori de Anarchy scrieti si voi in comentarii daca vreti sau nu ca acest upgrade sa fie facut.

DemoXS

User
    Player
    Și eu îl susțin pe Se1by deoarece 1.12 ne limitează majoritatea modurilor noi de construcții/ferme/deplasare/etc.

:pro

Last edited by a moderator:

Kaname

Builder MC
    Player
    O idee minunata! Că jucător al acestei secțiuni, sunt de acord cu tot ce a fost spus mai sus in propunere. :pro:

Ceapshout

User
    Player
    In curând va fi update-ul cu 1.14 și nu mai are rost sa se adauge acum pe server  1.13, mai bine așteptam 1.14   :contra:

Se1by

User
    Player
    In curând va fi update-ul cu 1.14 și nu mai are rost sa se adauge acum pe server  1.13, mai bine așteptam 1.14   :contra:
    Si ce faci cu 1.14 dupa lansare? stii prea bine ca va dura ceva pana forge si ceilalti modderi vor intra, + stabilizarile care vor fii facute , va dura , si pentru ce ? pentru pillageri care deja ii avem in manison ? pentru raid sau blocurile noi? 1.13 e o versiune cat de cat stabila pentru playerii care suntem si nu e necesar 1.14 avand in vedere ca nu s-a adaugat ceva atat de mind blowing precum aqua update.

kompf491

User
    Player
    Bullshit. Sunt pro cu 1.13. Așteptăm pentru serverele de 1.14 mult și bine oricum.
    :pro:

Last edited by a moderator:

DoopSnogg

User
    Player
    M-as juca mai mult pe Anarchy daca s-ar upgrada la 1.13, si cred ca mai multi jucatori ar face la fel.
    Aquatic update este unul din preferatele mele datorita noilor mecanici pentru apa, mobilor si blocurilor noi.

:pro:

Gamerul1971

User
    Player
    E mai bine asa, poate unii nu au in launcher 1.13 si doar o sa scada sectiunea

:contra:

Se1by

User
    Player
    E mai bine asa, poate unii nu au in launcher 1.13 si doar o sa scada sectiunea

:contra:

Exsista update la launcher omule, si cat sa mai scada sectiunea am vorbit cu toti jucatorii si sunt perfect de acord majoritatea, si asta e o alta discutie pentru cei ce pirateaza, daca nu-ti permiti 25 euro minecraft nici nu stii sa iei un launcher mai bun dupa internet, este jalnic ceea ce spui.

Se1by

User
    Player
    :contra:  1.14 it's coming !
    so what? joci anarchy (nu te-am vazut niciodata) ? a durat cateva luni pana toate trebuile sau fixat si serverele "mergeau pe 1.13" ma rog probleme de la spigot si serverele nu tin foarte multi jucatori dar pe anarchy nu sunt multi jucatori oricum, si vreo 200 jucatori cat tine serverele 1.13 nu o sa fie pe anarchy cu toate ca sectiunea va creste foarte mult dupa upgrade asta pentru ca toti vrem aquatic update. As ruga pe toti cei care nu joaca anarchy sa nu mai comenteze la aceasta petitie, nu am facut petitie pentru 1.14 pentru ca va dura o lunga perioada (cateva luni) pana toate pluginurile si scripturile vor fi valabile pentru aceasta versiune chiar daca anarchy nu beneficiaza de asa ceva sa nu uitam ca pana la paper 1168 au fost buguri constant ceea ce va face un adevarat dezastru ca anarchy sa fie pe versiunile de server de la spigot de inceput , care probabil vor avea buguri, de aceea am ales sa facem petitia pentru 1.13.

Status
    Not open for further replies.