• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere anarchy

Status
    Not open for further replies.

AlinAlone

User
    Player
    Nick-ul tău:AlinAlone

* Propunere: Sa avem op dar sa fie blocate comenxile ban mute kick si din astea de snactionare

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : daca nu exista reguli facem ce vrem nu? Sau totusi e aproape ca survival

* Subserver:Anarchy

* Alte precizări:  ar fi fun

ItsKRONX11

User
    Player
    Daca este doar pe Anarchy este ok ar trebui sa facem cu adevarat ce vrem orice daca nu sunt reguli. :pro:

mihaaiiii

Developer
    Developer
    In momentul in care ai acces la o comanda care te favorizeaza ca si jucator apare regula "nu ai voie "

Sunt  :contra:  propuneri. 

_Alysa

User
    Player
    Nu cred că este posibil să faci acest lucru, la asta mă refer că nu cred că este posibil să oferi op dar interzicirea unei comenzi, oricum, dacă  vrei să ai op ca să-ţi dai creative, ai secţiunea Creative. Iar cel mai probabil harta o să fie bombardată constant cu TNT.

Contra.

AlinAlone

User
    Player
    Nu cred că este posibil să faci acest lucru, la asta mă refer că nu cred că este posibil să oferi op dar interzicirea unei comenzi, oricum, dacă  vrei să ai op ca să-ţi dai creative, ai secţiunea Creative. Iar cel mai probabil harta o să fie bombardată constant cu TNT.

Contra.
    Alisa uite ca ai uitat ca e anrchy si chiar daca se intample avem voie dar inloc de creative poti sa te bati cu priteni cu propiul kit facut si da nu toti pot face un server  si BTW poti da pro / contra asa : pt pro : pro : si contra : contra :

mini.

god gaymer
    Player
    :contra:
    In primul rand o sa existe metode de a avea /op si in alte sectiuni cel mai probabil daca ai /op in Anarchy ( Probabil )
    In al doilea rand nu o sa te ajute cu nimic, nu e nici staff acolo si sunt 2-3 jucatori pe sectiuni, probabil 0 
    Si in al treilea rand sectiunea ar fi cel mai probabil un dezastru, unele locuri sa fie grifate, altele cu lava, altele cu comenzi si te-ai respawna in aer, sau in lava si ai muri instant , si nu poti reveni si esti fortat sa iesi din sectiune.

Sper ca te-am lamurit , Paste Fericit!

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Anarchy raname asa cum este.  :tc:   :respins:

Status
    Not open for further replies.