• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Anarchy

Status
    Not open for further replies.

mafiaro1

User
    Player
    Numele meu: mafiaromana1

Propunere: Salutare, doresc a se introduce un sistem si un regulament strict pe sectiunea anarchy , prin faptul ca multi jucatori folosesc heck, scripturi sau alte coduri ce dauneaza sectiunii. Spawnul este distrus , as dorii sa existe o protectie de cel putin 100 blocuri pe coordonatele X si Z. Ar fii necesar un regulament sau daca nu , un sistem de protectie anti-heck.

Eu cred ca aceasta comunitate ar putea fii influentata pozitiv prin acest sistem. Nimanui nu ii convine ca un player cu coduri , ce nu poate fii despistat sau eliminat de pe sectiune sa distruga tot , printr-o singura activare a unei aplicatii. Nu este corect fata de tot serverul. 

Eu cred ca aceasta propunere ar fii utila pentru comunitate deoarece playeri ar putea sa se joace si sa se simta bine fara amenintarea acestori caractere ce triseaza.

alte precizari: imagini cu dovada spownului de pe anarchy

https://imgur.com/agmGtyv

https://imgur.com/82v8Sao

McFan66

User
    Player
    Pe acea sectiune nu exista regulameni si nici nu va exista deoarece acela este survival vanilla (fara nici un plugin). Deci raspunsul meu este :contra:

Daca vrei sa te joci survival fara hackeri poti sa intrii pe survival classic sau explorer.

MrFloricels6

User
    Player
     Cum să faci un regulament STRICT pe o secțiune numită Anarchy? Ce sens are asta? Este ANARHIE, nu un regim totalitar democratic sau ce vrei tu acolo.

Te spawnezi random pe o mapă, neexistând un spawnpoint.Şi din moment ce întâlnrea dintre playeri e aproape imposibilă, nu văd cum ar afecta cheaterii jocul celorlalți.

:contra:

ANARHIEEEEEE!

mafiaro1

User
    Player
     Cum să faci un regulament STRICT pe o secțiune numită Anarchy? Ce sens are asta? Este ANARHIE, nu un regim totalitar democratic sau ce vrei tu acolo.

Te spawnezi random pe o mapă, neexistând un spawnpoint.Şi din moment ce întâlnrea dintre playeri e aproape imposibilă, nu văd cum ar afecta cheaterii jocul celorlalți.

ANARHIEEEEEE!
    Scuza-ma MrFloricels6 ai intrat vreodata pe aceasta sectiune? nu preea pare , intalnirea dintre palyeri este chiar foarte des intampinata de probleme si palyeri se gasesc rapid, exista un spawnpoint universal. Deci exista plugin, simcer intra pe sectiune, ar fi un pas important pentru a afla problema .

#TitaniuMark

User
    Player
    Eu sunt de parere ca nu ar trebui nici-un plugin pe acea sectiune. Anarchy este o sectiune de Minecraft VANILLA , asta inseamna survival-ul "gol" pe care il poti juca pe single-player, doar ca adus pe multiplayer, pentru a te putea juca cu alte persoane.

Cat despre 

exista un spawnpoint universal. Deci exista plugin
    NU, nu exista plugin. in minecraft vanilla toti jucatorii ce se conecteaza pe o anumita mapa se spawneaza acolo unde este setat world spawn-ul , nu se spawneaza nimeni in nether ,de exemplu, la prima conectare pe mapa, decat daca acest spawnpoint a fost setat acolo.

Sectiunea a fost lasata fara reguli cu un anumit motiv, nu prea cred ca are rost sa fie ignorat motivul.

Oricum deja exista "Survival Classic" / "Survival Explorer" si "Factions" unde sunt plugin-uri, daca vrei sa te joci survival fara hackeri, sau cu plugin-uri, te poti duce pe una dintre acele sectiuni

Shellow

User
    Player
    Sectiunea anarchy este una fara reguli cum s-a spus mai sus.

Hackurile sunt permise, poti sa joci cu x-ray killaura etc.

Nu este staff nimeni nu are gm1 acolo.

anarchy

/ˈanəki/

Learn to pronounce

noun
    noun: anarchy

1. 1.

a state of disorder due to absence or non-recognition of authority or other controlling systems.
      "he must ensure public order in a country threatened with anarchy"

synonyms:

lawlessness, absence of government, nihilismmobocracyrevolutioninsurrectionriotrebellionmutinydisorderdisorganizationmisrulechaostumultturmoilmayhempandemonium

"the country is threatened with anarchy"

antonyms:

governmentorder

2. 2.

absence of government and absolute freedom of the individual, regarded as a political ideal.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.