• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Anarchy

Status
    Not open for further replies.

NaiHaz

User
    Player
    *Nick-ul tău:

Ma numesc NaiHaz

Propunere: 

Update de la versiunea 1.13.2

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :

Nu am de unde sa stiu cum v-a influenta comunitatea, insa pot sa imi dau cu parerea, cum v-a influenta sub-serverul de Anarchy. 

Din punctul meu de vedere un update la o sectiune uitata de administratori ar aduce un plus de content pentru jucatorii deja fideli. si ar aduce multi dintre jucatorii vechi inapoi pentru a fi la curent cu concurenta. sa nu mai vorbesc si de dreptul la lauda "Gamster are singurul server de anarchy non premium de ver 1.XX.X" (sper sa fie 1.16.2) 

Anarchy este o alta specie de content, este cu adevarat sandbox. ceea ce minecraftul si-a propus de la bun inceput sa fie.  Un loc unde sa poti face orice, impreuna cu cine vrei, cum vrei.  fara reguli. 

Anarchy este echivalentul unei lumi singleplayer , unde te poti juca cu prietenii tai. in cel mai vanilla mod posibil,

Daca vrei sa fi un tiran diabolic si sa omori jucatori noi in spawn area. ai aceasta optiune. La fel ca si optiunea de a oferii un start mai usor celor noi. Deoarece mecanicile Minecrafului in dificultatea HARD vor fii impotriva ta.  

Anarchy este altceva. ceva ce niciun alt subserver nu poate oferii. 

Dar are nevoie si de putina atentie din partea Administratorilor pentru mententanta periodica. :

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :

In momentul in care scriu acest topic, Subserverul de Anarchy se afla intr-un stagiu de abandon, semnalat si sunt convins de multi administratori. 

In peak hours in weekendul acesta am reusit sa vad 12 jucatori online.  Departe de 30-40 pe care l-am vazut odata. Ani lumina de potentialul serverului. 

Un update v-a aduce un motiv pentru jucatori vechi sa se intoarca si pentru cei noi sa ramana aici. 

Subserver: Anarchy

Alte precizări: 

Sunt constient de faptul ca update-urile 1.15.2 si 1.16.2 sunt instabile. Este in natura oricarui update.  Dar de prea mult timp asta a fost o scuza ca sa nu se dea update.

Acest subserver a fost pe aceasta versiune de prea mult timp.  a ramas prea mult in urma.  

Cu un update multe din problemele semnalate mai sus vor fi rezolvate. 

Daca tot se plateste un host pentru a tine serverul activ. De ce sa nu fie tot de aceasi bani si un server popu-l-ar  

Last edited by a moderator:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,ar fi o idee bună si cred ca un update,urmat de un wipe,ar putea aduce playerii inapoi pe o sectiune care,după părerea mea,merita mai multă iubire si apreciere decât primește.In concluzie,votul meu este :pro: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

Its_Stefi

User
    Player
    salut, imi place propunerea ta si cred ca ar fii ok pentru sectiune! :pro:

BeastFox

User
    Player
    Buna! Consider ca propunerea ta ar fi de folos sectiunii si astfel se vor strange multi playeri,iar sectiunea va fi cunoscuta! :pro:

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Imi place propunerea ta si ar putea aduce multi playeri.

Votul meu este  :pro: Succes in continuare!

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.