• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere-AndreyKingYT

Status
    Not open for further replies.

AndreyKingYT

User
    Player
    *AndreyKingYT

*Eu propun sa se gandeasca la un nou sistem de trade sign-uri. Trade sign-urile pe care le avem acum sunt ineficiente, cel putin pe survival explorer, deoarece iti trebuie numele block-ului ca id. Pe sectiunea survival classic le poti face cu ajutorul id-ului numeric, si vei putea pune mai multe iteme in sign-uri pentru a fi vandute. Dar pe explorer nu poti, deoarece acel id ocupa prea mult spatiu, si daca printr-o minune reusesti sa bagi 64 de iteme in sign, nu le vei putea cumpara, pe motiv ca linia a 3-a, cea cu id-ul este prea lunga.

*Aceasta idee poate dezvolta foarte mult comertul sectiunei, si se vor putea face shop-uri mai mari si mai complexe decat simplul /shop.

*Cred ca aceata idee v-a fi foarte utila pentru a face bani, iar multi prieteni imi spun ca ar fi o idee buna.

*Survival Explorer

*Vreau sa precizez faptul ca multi playeri isi doresc sa faca un shop, un warp pentru a face bani, dar aceste trade sign-uri ii impiedica. Sincer chiar cred ca v-a putea schimba foarte multe lucruri aceasta idee. vreau sa adaug faptul ca, puteti face cate un id special pentru fiecare item pe care il putem vinde, pentru ca aceste id-uri sunt prea lungi, de exemplu:  [Trade] $1200 16 netherrack 64, playerul cand v-a apasa pe sign, nu il va lasa sa cumpere pentru ca linia este prea lunga.

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra.

Vom incerca sa gasim o solutie pentru problema cu trade signs. Ce iti pot spune este faptul ca plugin-urile sunt diferite, pentru cel de 1.16.5 nu se pot adauge id-urile cu (0001) deoarece exista doar numele complet la iteme de ex: diamond ore (minecraft:diamond_ore).

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.