• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere AntiCheat

Status
    Not open for further replies.

NoHaxJustMario

User
    Player
    Nick-ul tău: DreamerMan

* Propunere:  Sa se faca un anti cheat care cand detecteaza killaura sa baneze sau sa dea kick instant.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Hackerii nu ar mai putea juca cu killaura si nu vor mai fii atatea probleme.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca sunt multi hackeri/codati peste tot, pe factions, sky pvp si trebuie luate masuri dupa parerea mea.

* Subserver: FactionsOP

* Alte precizări:  Sper sa se faca un anti cheat ca acesta, care ar scapa serverul de codati.

Naaaab

User
    Player
    :contra:

Iti este chiar asa de greu sa il filmezi? sau si tu esti unul din acei hackeri?

xShadow_

User
    Player
    Poti sa filmezi daca este in haker.

Last edited by a moderator:

qFrost

Helper Survival 1.9
    Player
    :contra:  de asta sunt aplicatii de filmat, sa filmezi hackerii

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    Exista staff si reclamatii,un anti-cheat asemanator ar fi folositor daca ar exista unul atat de bun insa nu cred ca e posibil,daca ar fi posibil un astfel de anti-cheat staff-ul si reclamatiile nu ar prea mai avea rost

Tibi030

User
    Player
    Tin sa te informez ca nu suntem un server care ( pe care ) avem 20.000 de mii de playeri On, ca sa avem nevoie sa punem un "WatchDog", ca staff-ul nu mai face fata la hackeri ...

Nu, nu avem nevoie !  :contra:   

ProAlphaKiller

Helper SkyPvP
    Player
    Nu fac parte din staff, nu zic ca e nevoie neaparat de un anti-cheat, dar eu daca filmez hackeri si ei isi iau ban doar 24h cu ce ma avantajeaza ca hackerul revine si o sa foloseasca in continuare hack-uri...

WinkBlue

User
    Player
    Tin sa te informez ca nu suntem un server care ( pe care ) avem 20.000 de mii de playeri On, ca sa avem nevoie sa punem un "WatchDog", ca staff-ul nu mai face fata la hackeri ...

Nu, nu avem nevoie !  :contra:   
    Raspunsul tau e prea amuzant, din mai multe motive :))

1) Imi place ca pui acolo "care" si "pe care" in aceeasi propozitie din cauza faptului ca nu stii care-i varianta corecta. =)) 

2) Tu spui ca nu ati avea nevoie de un anti-cheat de genul, pe motiv ca nu aveti un staff incapabil de a face fata valurilor de codati. Ei bine, iti spun eu de pe acum ca adevarul este exact asta, staff-ul vostru este inactiv tocmai pe sectiunile mari unde este cu adevarat nevoie de support (Manageri inactivi, not good). Ori asta, ori nu sunteti capabili sa va formati un staff cu adevarat competent, motiv pentru care, din disperare, ati ajuns sa dati broadcasts pe sectiuni cu mesaje precum "Cautam staff, minim 12 ani". Stiu foarte bine ce zic, din moment ce intru oricand am eu chef pe cele mai poFilterte sectiuni sa joc cu hack pe conturi secundare, ca sunt si eu curios ce mai face staff-ul vostru din cand in cand, si absolut nimeni nu mi-a dat ban pe ele pana acum, desi am adus o groaza de jucatori in culmea nervilor.

3) Da, aveti mare nevoie. Un anti-cheat configurat cum trebuie, nu ncp, ca asta-i o panarama. Gasesc usor bypass-uri pentru el. Un aac configurat cum trebuie (nu cu orice config gasit la 10-20 de euro, alea de obicei sunt doar niste gunoaie) care sa nu dea neaparat kick, dar macar alerte in chat vizibile tuturor celor din staff. In concluzie, eu unul sunt total de acord. Voi, ca si staff, trebuie sa va ganditi cum sa faceti experienta pe acest server mai placuta pentru jucatori, iar faptul ca ii puneti voi sa filmeze nu ajuta cu absolut nimic. Un mic ajutor pentru staff, care si asa este inactiv, chiar nu ar strica deloc. Eu unul sunt :pro:  

Theo#83

User
    Player
    Nu fac parte din staff, nu zic ca e nevoie neaparat de un anti-cheat, dar eu daca filmez hackeri si ei isi iau ban doar 24h cu ce ma avantajeaza ca hackerul revine si o sa foloseasca in continuare hack-uri...
    Prima abatere- 24h 

A doua- 48h

Iar a treia- Permanent

Revenind:

:contra:  -- Nu este nevoie de un anti-cheat mai bun. Acesta este suficient. 

™Maniak™

Satana
    Player
    Daca ai vazut un hacker il filmezi si faci reclamatie
    si anticheatul care este acum eu cred ca e destul de bun.

kirito990

VIP
    VIP
    Mereu vor aparea hack uri care sa insele anti-cheatul, este staff care sa se ocupe 

Si daca nu este staff on poti sa filmezi si sa pui pe forum

ProAlphaKiller

Helper SkyPvP
    Player
    Prima abatere- 24h 

A doua- 48h

Iar a treia- Permanent

Revenind:

:contra:  -- Nu este nevoie de un anti-cheat mai bun. Acesta este suficient. 
    prima abatere pe o anumita sectiune sau pe tot serverul? Si de unde stie adminul de pe server in acel moment sau cel de pe forum fara sa stea sa caute prea mult ca el a mai avut de 2 ori ban si trebuie banat permanent, macar daca imi dai un raspuns logic o sa revin sa joc si eu pe server, ca de, dupa ce am aflat mi-am luat talpasita ca nu era prea convenabil

Theo#83

User
    Player
    prima abatere pe o anumita sectiune sau pe tot serverul? Si de unde stie adminul de pe server in acel moment sau cel de pe forum fara sa stea sa caute prea mult ca el a mai avut de 2 ori ban si trebuie banat permanent, macar daca imi dai un raspuns logic o sa revin sa joc si eu pe server, ca de, dupa ce am aflat mi-am luat talpasita ca nu era prea convenabil
    Prin comanda /history (nume player)! Acolo zice toate sanctiunile pe care un jucator le-a avut. ProAlphaKiller, noi nu obligam jucatorii sa joace pe server.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Anticheatul pe care il folosim acum asa procedeaza :)  kick si ban

Inchis.

Status
    Not open for further replies.