• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assasins / Survival / etc..

Status
    Not open for further replies.

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
    * Nick-ul tău: TheAshz

* Propunere:  Propun sa se adauge comanda /lock sau /itemlock deoarece , cateodata cand ai un item bun in inventar si il tii in hotbar pe 1,2,3 etc.. se intampla sa apesi "q" fara sa vrei si sa il pierzi , si alt player fura item-ul respectiv.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Va fii mult mai putin rage / injuraturi / hate / certe / rage quit-uri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : De ce nu? Ar fii destul de utila.

* Subserver: Assasins / Survival .. etc.. , astea cam lafel.

* Alte precizări:  Chiar as dorii sa fie adaugata pentru ca ar fii destul de ok , sa poti da gen /lock sau /itemlock pe itemul care il tii in mana. Vor fii cat mai putine scandaluri pe iteme furate si posibil si mai multi playeri.

Last edited by a moderator:

xValix1

User
    Player
    Salut.

eu nu cred ca este o idee buna.

ca poti sa ai grija .

:contra:

Cloacks

User
    Player
    Nu cred ca este o idee buna avand in vedere ca staff-ul nu raspunde de iteme furate/pierdute.

:contra:

alexony2004

High
    Player
    Trebuie sa ai grija de itemele tale nimeni nu răspunde de ele în afara de tine nu avem de ce adaugă o comanda pentru asa ceva :contra:

VioMat

Team Leader
    Player
    Nu avem de ce sa adugam acest lucru. Fiecare este raspunzator de itemele sale. Inchis.

Status
    Not open for further replies.