• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assasins

Status
    Not open for further replies.

piuamaster

User
    Player
    * Nick-ul tău: piuamaster

* Propunere: sa se faca interzis camp-ul

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : deoarece, multi jucatori noi nu au cum sa mearga prin mapa si sa adune resurse pentru a deveni mai buni, deoarece multi playeri pro stau la spawn si campeaza, si este chiar enervant, in loc sa aduni resurse pentru a evolua stai in spawn fara sa faci nimic fiindca astia stau acolo si daca incerci sa iesi te omoara

* Subserver: Assasins

* Alte precizări: camp-ul sa fie sanctionat cu ban 24h

oof_panda

User
    Player
    Fiecare jucator face ce doreste, doar dacă el campează nu mi se pare normal să primească o sanctiune de parcă ar avea hack

Dacă acest lucru este enervant pentru jucatori staff ul de pe assasins ar putea adăuga o regulă

Dar nu cred că acest lucru este atat de deranjant

:contra:

​

Estarossa

User
    Player
    Prin anul 2017 cand sectiunea Assasins era jucata ( 30-35 on in fiecare zi ) si se facea camp respectivul era avertizat si daca nu termina campul era sanctionat cu un numar de ore dar nu mai tin minte.  Datorita schimbarii mapei sectiunea a murit, avand un numar de playeri in zilele de azi de 5-8 on. Sincer nu am mai vazut deloc sa fi fost cineva avertizat de cand sectiunea a primit schimbarea. Nici staff-ul actual nu isi mai face activitatea din ce observ cand intru. Si este adevarat datorita playerilor cu iteme deja care fac camp pentru a avea un loc in top kills cei care sunt noi pe sectiune le este greu sa iasa din spawn si sa faca rost de resurse pentru iteme dupa spusele tale.

Votul meu este :pro:  si banul sa fie de 2-4 ore deoarece este putin cam exagerat 24. Dar totusi dupa parerea mea degeaba ca oricum staff-ul nu isi face activitatea pe sv. Cei care vor vedea votul meu vor spune sigurat ceva de genu, de ce nu faci tu cerere de staff pe assasins daca tot esti smecher si stii tot si te plangi de staff-ul respectiv, sincer sa va zic nu-mi trebuie a doua oara deoarece am fost deja moderator pe sectiunea respectiva.

O seara faina.

BOBOBO_

User
    Player
    Fiecare jucator are dreptul de a juca cum vrea el.. :contra:

piuamaster

User
    Player
    ok, inteleg ca fiecare jucator are dreptul sa joace cum vrea, dar serios?

sunt unii playeri care vor sa joace assasins si poate pot juca doar pe gamster, dar nu pot face nimic decat sa steie in spawn si nu pot face rost de resurse pentru a deveni mai buni, totul din cauza camperilor astia enervanti, si pe langa asta majoritatea sunt si hackeri, de aia chiar nu treci, si stafful de acolo chiar nu isi mai face activitatea, chiar nu va pasa ca iubitorii de Assasins care sunt noi pe gamster nu au cum sa joace cum trebuie?

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    De ce să se adauge această regulă? Ar fi *Cenzurat*esc sa nu ai voie camp deoarece este pentru pvp si nu ai voie sa faci ce vrei?

:contra:

Nasuni

User
    Player
    Mhm deci sa inteleg ca 
    daca faci PvP pe o sectiune care are la baza pvp-ul 
    cu "camp" primesti ban 24h? 
    :contra:​

Status
    Not open for further replies.