• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assasins

Status
    Not open for further replies.

TecnoD33zNuts

User
    Player
    * Nick-ul tău: Coconutz27

* Propunere: Propun adaugarea caselor/ apartamentelor/ vilelor de pe gta pe Assasins de asemenea. Nu este suficient spatiu de depozitare iar aceasta ar putea ajuta. Puteti crea o sectiune warp si sa mariti harta sau puteti crea barci in jurul zonei warp pescarie, barci care pot fi cumparate de playeri si accesate doar de proprietari.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Playerilor le ar fi mai usor sa avanseze in rank, respectiv vor petrece mai mult timp pe joc, deoarece si ar putea crea rezerve din diferite iteme, sau ar putea farma mai multe iteme pe care sa le vanda(avand si un spatiu de depozitare unde sa le stocheze.)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Consider ca aceasta propunere ar fi utila, deoarece multi playeri care au multe iteme ajung sa arunce o parte dintre acestea(pe cele mai slabe pt ei care , spre exmplu, sunt extrem de bune pentru un incepator.). In loc sa arunce aceste iteme ar putea sa le tina in casa lor in caz ca li se sparge o piesa din armura, spre exemplu.

* Subserver: Assasins

* Alte precizări: Dupa parerea mea, ar fi o implementare foarte buna.

bgr07

User
    Player
    Sault! Imi place propunerea ta, asa ca de la mine ai un  :pro:

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Mie nu mi se pare o idee buna, fiecare sectiune are farmecul ei, de ce ai aduce case pe Assasins? Acealea este o sectiune de pvp in masa, pe GTA poti face mai multe. Cred ca problema spatiului ar fi rezolvata de un backpack sau ceva.

Votul meu este :contra:

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut,

Este o propunere buna, insa nu o vom adauga. Pentru stocarea itemelor exista inventarul, enderchest si backpack. Posibil pe viitor va fi adaugat si /pv pentru donatori.

Best wishes,
    Gamster team.

Status
    Not open for further replies.