• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere assassins

Status
    Not open for further replies.

Yuuji_san

User
    Player
    Nick-ul tău:Alex_kar

* Propunere: Marirea resurselor pe care le primesti din chesturi cat si adaugarea chesturilor care dadeau emeralde.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : playerii ar fii mult mai satisfacuti de orele jucate si dedicate colectarii acestor resurse

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :deoarece inainte de wipe primeai suficiente resurse pentru ati cumpara bedrockul in schimb acum trebuie sa farmezi foarte mult si nimeni nu sta sa farmeze atat pentru nimic asa ca parasesc sectiunea.

* Subserver:assassins

* Alte precizări: nimic de precizat 

stefy_panda

User
    Player
     Sunt de acord cu marirea resurselor pe care le primesti in chesturile de pe mapa , nu neaparat cat si cu adaugarea emeraldelor.

Stiu ca mi s-a intamplat sa gasesc si un chest gol , sau cu iteme putin mai inutile asa ca ar fi mai eficient cu resurse ceva mai bune.

Totusi stai la inceput sa farmezi  ceva mai mult iar dupa ce faci rost de iteme op , nu prea mai sunt multi care sa

se puna sa colecteze din chesturi minereuri.

Insa pentru cei noi pe sectiune , care nu beneficiaza de iteme bune , ar fi o propunere buna.

De aceea de la mine ai :pro: .

BogdanMrs

User
    Player
    Da asa e sunt de acord cu marirea recompenselor

bedrockul se face prea greu 😞

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Motivele sunt mai sus :pro:  

KeNzOr

User
    Player
    sunt de acord 50 50. Inainte de wipe, daca stateai 3-4 ore erai deja op. Eu unu sunt de parere ca sunt ok resursele din chest-uri.

Dau totusi un  :pro:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Nu prea imi place, este bine a fii greu pentru a obtine ceva, mai multa vointa sa se tina playerii.

:contra:

Status
    Not open for further replies.