• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere assassins

Status
    Not open for further replies.

Yuuji_san

User
    Player
    Nick-ul tău:Alex_kar

* Propunere: Adaugare warp parkour, la warp parkour sa fie un semn cu repair free si niste cufere de unde sa iei emeralde si alte resurse. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in foarte bine asa assassinsu nu ar fii numai pvp si playerii vor putea face si altceva pe sectiune pentru a strange resurse.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitiate? :deoarece playerii mi-au comunicat aceasta propunere si sunt sigur ca tuturor le-ar placea sa aiba un repair all free.

* Subserver:assassins

* Alte precizări:  nimic de precizat

Liviu1010

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Bună idee, ar mai trebui idei dintre acestea pentru că secțiunea a devenit cam fără playeri. 

:pro:

IulianGamer

User
    Player
    Ideea e ok , dar daca la sfarsitul parkourului ar fi cufere sau semn cu repair free , donatorii ar abuza de /fly :contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    E interesanta

aceasta idee :pro:  

Last edited by a moderator:

Yuuji_san

User
    Player
    Iulian se poate interzice la accesul la fly cum e pe skyblock warp pvp, inainte sa votezi gandeste.te la toate posibilitatile ^^

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    :pro:  sa faci un parkur si acolo sa fie un sign de a iti repare itemele daca am inteles bine imi place idea ta .

:pro:

Pyven

User
    Player
    O idee buna  , insa trebuie verificata cu atentie pentru a reduce abuzul . :pro:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    :pro:  Imi place si este o idee foarte buna sa se vada diferenta in sectiune. DAR se poate abuza de /fly , in schimb se poate pune o zona in care /fly nu merge ca la /warp pvp dupa alte sectiuni.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :pro: Dar sa faca ca donatorii sa nu aibe acces la comenzi in zona parkourului nici alte comenzi ca jucatori pot avea comenzi care le-ar putea da un avantaj necinstit. 

Ai un pro din partea mea

Knowing

User
    Player
    Din moment ce Membrii sectiuni te-au rugat acestu lucru, atunci inseamna ca Propunerea trebuie luata in vigoare, desigur de catre Administratorii.
    De la mine ai :pro:
    Faza cu ./fly se poate rezolva  intrucat donatorii sau ceilalti care au acces la comanda ./fly sa nu poata sa o utilizeze pe acea zona.
    Bafta !

Status
    Not open for further replies.