• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assassins

Status
    Not open for further replies.

TONII

User
    Player
    * Nick-ul tău:TheProtector

* Propunere: Propun sa inchidetii groapa din fata spawnului

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :EU nu cred ca ar influenta intrun fel

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :din cauza ca ci eu si alti playeri ne-am saturat ca toti sa se bage in acea gaura si sa traga cu arcu

* Subserver:Assassins

* Alte precizări:  Inchideti GROAPA ACEA ENERVANTA

RazvyRO

User
    Player
    Salut TheProtector , ideaa ta nu ar fi bine sa se puna in practica pentru ca aceea groapa a fost facuta ca sa poti scapa de la pvp si sa iesi pe cealalta parte , si tu o poti pune in practica , nu numai ei , scuze ideea ta nu mi se pare asa buna de la mine ai  :contra:

Succes !

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    Nu prea sunt Fan Asasins dar groape aia a ajutat multi oameni si va mai ajuta pe alti =D :contra:

Thywen

User
    Player
    Groapa este facuta cu un scop, pana la urma daca modificam mapa dupa ar strica originalitatea ei, nu ?

:contra:

Skipport

User
    Player
    :contra: Groapa aia a fost facuta sa scapi de la pvp, sa zicem ca ai armura stricata sau ai jumate de viata tu vei vrea sa scapi dar daca propunerea ta reuseste nu vei mai scapa si vei muri.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.