• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assassins

Status
    Not open for further replies.

SupremeAnto

User
    Player
    * Nick-ul tău: SupremeAnto

* Propunere: sa se adauge pv ca oe sky pvp si sa fie modificat pv ul ca pe sky pvp pentru ca trebuie sa l cumparam slot cu tokens si cred ca assassins este ultima secțiune cu backpack de genul si eu cel putin de 3 4 wipe uri cumpar in continu cel putin prima pagina întreaga si este enervant ca daca nu iau n am loc si daca iau imi pierd token urile cand pot sa fac altceva cu ele. Pentru cei care nu au grad de donator poate sa fie adaugat in pv care se cumpara cu o anumita suma de bani 100k-150k ar fi prețul ideal. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : am explicat mai sus plus ca in pv si bp daca ma duc la farmat si asa deocamdata este destul de greu farming ul si am facut o propunere care a fost acceptata in care am adus vorba si de farm si alte bug uri, si pentru cei care au pv si bp pot pune iteme dr la farm ca sa nu pleci incontinu sa dai convert la un singur inventar ar fi de mare folos. Pentru ca asa s ar face pana la urmatorul wipe cand doamne ajuta se schimba farming ul se scot bug uri asa vor avea majoritatea iteme si ar fi pvp pentru ca playerii asta cauta. 

* Subserver: assassins

* Alte precizări:  nu

AlexpFw

User
    Player
    Salut, SupremeAnto!

Eu sunt de acord cu tine, este o idee buna adaugarea unui mod prin care poti cumpara loc in bp, doar ca pretul acestuia ar trebuii sa fi e mai mare de 100-150k, parerea mea. Ar fi destul de util pentru totii jucatorii sa aiba mai multe locuri in bp.

Avand in vedere cele de mai sus, de la mine, propunerea ta are :pro: .

ItsProGamer

User
    Player
    Salut! Imi place propunerea ta! Nu ne ajung doar 10 spatii libere in bp , sectiunea ar trebui modernizata fiind cam prin ultimele fara pv 

+ ca ar incuraja mult mai mult ca playerii sa doneze 

Votul meu este:

:pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este destul de interesanta, consider ca ar trebui ca sectiune sa fie putin modernizata si imbunatatita si acest lucru ar aduce mult mai multi playeri pe sectiune.   :pro:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Si eu consider ca aceasta este o idee foarte buna fiindca niciodata nu este destul spatiu in bp si devine frustrant sa tot arunci iteme pentru a avea loc de altele. De la mine ai :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna

Imi place propunerea ta asa ca de la mine ai un :pro:  

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut SupremeAnto!!!

Consider ca ideea ta este foarte buna fiindca nu sunt destule 10 locuri in bp.

De la mine ai un :pro:

Last edited by a moderator:

zLowFast.

User
    Player
    Salut,
    Propunerea ta imi place deoarece ar fi mai frumos si interesant sa avem mai multe sloturi in /bp si daca mai avem nevoie, sa cumparam cu tokens de la /vote.

:pro:

Liviu1010

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut, 

Sugestia a fost adăugată împreună cu acest wipe. 

:acceptat:

:tc:

Status
    Not open for further replies.