• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere assassins

Status
    Not open for further replies.

ItsProGamer

User
    Player
    Nick-ul tău: ItsProGamer

* Propunere:  Adaugarea plugin-ului cu Private Vaults

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine deoarece nu avem loc se na depozitam itemele , sa se faca ca pe skypvp cu /pv 1/2/3/4

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca toti ar vrea un spatiu de depozitare a itemelelor mai mare 

* Subserver: assassins

* Alte precizări:  Pentru cei care nu stiu ce inseamna Private Vaults , e ca un fel de bp doar ca mai multe (1/2/3/4) , o sa va las o poza  ( https://imgur.com/a/LD9rTxO )

+ daca vi se pare pay2win puteti pune o taxa de cumparare la cei fara grad , de ex 75k la primul pv , 125k la al-doilea pv , voi decideti 🙂

xStefanS

User
    Player
    Salut, ItsProGamer!

Ideea ta mi se pare una bine gandita, o aditie care mi se pare necesara, deoarece inventarul nu este suficient pentru toate itemele, cateva vaulturi (4 cum ai spus si tu) ar face depozitarea itemelor mai usoara, iar preturile impuse de tine mi se par adecvate. Din cele spuse mai sus, se desprinde faptul ca de la mine ai :pro: , fara indoiala. Sper ca ideea ta va fi implementata!

Cu stima si respect,

StefanS.

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, propunerea ta mi se pare una foarte buna deoarece daca vrei sa farmezi mult, nu ai loc destul pentru toate, si asa este foarte greu sa farmezi.
    :pro: . Bafta in continuare !

PhazeLepy_

User
    Player
    Nick-ul tău: ItsProGamer

* Propunere:  Adaugarea plugin-ului cu Private Vaults

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine deoarece nu avem loc se na depozitam itemele , sa se faca ca pe skypvp cu /pv 1/2/3/4

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca toti ar vrea un spatiu de depozitare a itemelelor mai mare 

* Subserver: assassins

* Alte precizări:  Pentru cei care nu stiu ce inseamna Private Vaults , e ca un fel de bp doar ca mai multe (1/2/3/4) , o sa va las o poza  ( https://imgur.com/a/LD9rTxO )

+ daca vi se pare pay2win puteti pune o taxa de cumparare la cei fara grad , de ex 75k la primul pv , 125k la al-doilea pv , voi decideti 🙂
    Salut! Mi se pare o idee buna, deoarece nu prea avem loc de depozitare.

:pro:

katalin297

User
    Player
    Salut ItsProGamer. Este adevarat ca nu avem destul loc unde sa depozitam itemele. Mai ales ca sunt dropate multe potiuni, sunt necesare multe seturi de armuri, cand mergi la farmat mai pui si in bp, iar uneori mai faci rost si de iteme mai speciale, de exemplu un set de leather, carti enchantate, etc. Deci, de la mine, propunerea ta are un :pro: ! Succes!

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut gamer, ideea ta e foarte bună pt ca nu prea am loc nici cu bp-ul 9x4 nu mai zic cei fără grad, private vault ar fi cea mai bună idee, de la mine ai :pro:

Last edited by a moderator:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Si eu consider ca este o idee foarte buna fiindca din pacate niciodata nu avem destul loc sa ne depozitam itemele si devine frustrant. De la mine ai :pro:

zLowFast.

User
    Player
    Hello,

Propunerea ta imi place pentru ca, daca ai foarte multe iteme si nu iti incape tot in enderchest, cu acel plugin, poti sa mai ai inca niste sloturi. 
    Si eu as zice ca la grad Normal, ai 8 slot, la Hero, 16, la Ultra, 23 etc. 

:pro:

xyzz

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una buna deoarece multi playeri pe assasins au multe iteme iar in enderchest nu incap toate.

Votul meu este :pro:

Just Kidding

User
    Player
    Salutare,

Parerea mea este ca propunerea ta este una chiar foarte buna deoarece multi jucatori de pe Assasins au foarte multe iteme iar ele nu incap in Ender Chest.    :pro:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

este o idee buna dar acum depinde cum va fii adaugat si daca va fii adaugat pv pentru ca nu trebuie sa fie nici pay to win dar nici sa aibe toata lumea.. mai degraba sa iti poti upgrada backpack-ul din inventar cu bani pe care ii faci in joc nu reali

imi pare rau dar de la mine ai :contra:

_ImEdward

User
    Player
    Salut!
    Din prespectiva mea, ideea este una foarte buna. Avand in vedere ca nu ai foarte multe posibilitatei de a iti depozita itemele, adaugarea Private Valuts ar ajuta foarte mult. De asemnea, consider ca si jucatorii cu grad Normal ar trebui sa aiba acces la /pv, insa sa nu aibe un /pv intreg, din cate stiu /pv urile au 6x9. Pentru gradul Normal, jumatate de pv, ar fi ok. 
    Prin urmare, votul meu este :pro: .

IulianX7

User
    Player
    Ai pro de la mine man /pv e necesar deoarece nu iti ajunge /ec si /bp. Multi au cate 20stackd de bed :))))

Andreea256se

User
    Player
    Aceasta propunere este destul de buna deoarece:  nu ai multe optiuni unde sa iti pui itemele.

In momentul in care tu nu mai ai loc   in iventar si enderchest , este o idee  buna sa poti cumpara niste spatii in plus.

De la mine ai :pro:

Status
    Not open for further replies.