• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere bed wars

Status
    Not open for further replies.

ANDIBROSS200

User
    Player
    Nume : ANDIBROSS2000

Propunere : Ar trebuie ca un grad avansat sa fie cu ochii pe hartile de bed wars. Deoarece nu suport cand vreau sa joc un meci normal de bed wars si vad un griefer care are fly hack si imi sparge patul in 2 secunde , si te omoara cu spatele .

Cred ca gradele mai mari ar putea sa le dea ban sau kick acestor grieferi care pe unii ii fac sa nu mai intre pe acest server DIN PACATE 😞

Nimeni nu ar vrea sa vina la tine un hacker cand vrei si tu sa te joci un meci normal de bed wars

Subserver: Bed Wars

Alte precizari : Oamenii chiar pot iesi si nu mai intra niciodata pe acest server din cauza grieferilor

McFan66

User
    Player
    :contra: Pentru asta s-a inventat stafful care face tot ce poate, dar nu pot sa stea on 24/7. Daca gasesti un hackeri il poti reclama pe fourm.

#TitaniuMark

User
    Player
    Votul meu este :contra:  deoarece: Atunci cand dai de un hacker il poti raporta in /helpop ca in exemplul urmator [ /helpop andreyy speed ] Sau il poti filma si incarci video-ul pe youtube dupa care faci o reclamatie pe forum [ https://www.gamster.org/forums/forum/90-reclamatii/ ]. Copiezi modelul respectiv, il completezi si postezi topicul!

Sper ca acest comment ti-a fost de ajutor!

Vreau sa iti spun ca staff-ul, la fel ca si jucatorii/donatorii nu au obligatia de a sta tot timpul pe server. Fiecare are si propria viata personala de vare trebuie sa se ocupe!

Cu acestea fiind spuse, sper ca ai inteles votul meu , iar daca mai ai nelamuriri in legatura cu acesta poti sa raspunzi aici sau sa imi dai mesaj pe discord [ TitaniuMark#3644 ]

O seara buna in continuare 🙂

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.