• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bed Wars

Status
    Not open for further replies.

Inesty

User
    Player
    Imi place ideea ta, cred ca sectiunea ar fi si mai po*Cenzurat*ta pentru a-si face lumea quest-urile :pro:

_I_xMxMx_I_

User
    Player
    salut ! sectiunea ar fi mai po*Cenzurat*ra :pro:

Inesty

User
    Player
    Imi place propunerea ta, plus ca asta ar aduce mai multa activitate pe sectiune, de la mine ai un :pro:

_HorusX

User
    Player
    Parerea mea este ca sar abuza ca unii fac tokens pentru grad si unii ar cumpara gradul din tokens si ar abuza cu /mute, /kick etc de la mine ai :contra:  #RE

Last edited by a moderator:

DarkAshe

User
    Player
    Parerea mea este ca sar abuza ca unii fac tokens pentru grad si unii ar cumpara gradul din tokens si ar abuza cu /mute, /kick etc de la mine ai :contra:  #RE
    Stafful le poate da ban si tot timpul petrecut pentru acele tokenuri va fi inutil, nimeni nu ar fi atat de nebun ca sa-si iroseasca o gramada de timp doar ca sa faca un abuz si apoi in 5 minute sa fie banati

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, imi place propunerea ta deoarece jucatorii nu o sa fie plictisiti , vor avea de lucru facand quests. :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna! 

Imi place propunerea ta. Cred ca jucatorii ar fi mult mai doritori sa joace stiind ca au de rezolvat anumite quest uri de rezolvat.

:pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Imi place propunerea ta si cred ca ar trebui implementata in gameplay pentru a face jocul mult mai interesant !

:pro:

Status
    Not open for further replies.