You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rejected Propunere Bed Wars
- Status
- Not open for further replies.
salut ! sectiunea ar fi mai po*Cenzurat*ra
ro:
Skillul ar trebui rasplatitSalut,
Nu inteleg rostul quest-urilor pe sectiune, te joci de distractie si pentru a devenii mai bun, nu te joci pentru premii
:contra:
Stafful le poate da ban si tot timpul petrecut pentru acele tokenuri va fi inutil, nimeni nu ar fi atat de nebun ca sa-si iroseasca o gramada de timp doar ca sa faca un abuz si apoi in 5 minute sa fie banatiParerea mea este ca sar abuza ca unii fac tokens pentru grad si unii ar cumpara gradul din tokens si ar abuza cu /mute, /kick etc de la mine ai :contra: #RE
Salut, imi place propunerea ta deoarece jucatorii nu o sa fie plictisiti , vor avea de lucru facand quests.
ro:
Buna!
Imi place propunerea ta. Cred ca jucatorii ar fi mult mai doritori sa joace stiind ca au de rezolvat anumite quest uri de rezolvat.
ro:
Imi place propunerea ta. Cred ca jucatorii ar fi mult mai doritori sa joace stiind ca au de rezolvat anumite quest uri de rezolvat.
Hey !
Imi place propunerea ta si cred ca ar trebui implementata in gameplay pentru a face jocul mult mai interesant !
ro:
Imi place propunerea ta si cred ca ar trebui implementata in gameplay pentru a face jocul mult mai interesant !
- Status
- Not open for further replies.