• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere bed wars

Status
    Not open for further replies.

codeXN

User
    Player
    * Nick-ul tău:codeXN

* Propunere: Propunerea mea este ca la fiecare meci castigat de bed wars sa castigi cate 3 tokens 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :ar  motiva orice jucator sa joace cat mai mult pentreu a primi tokens  am vazut ca playeri vor sa cumpere grad cu tokens si nu au de unde sa ia tokens  decat  daca voteaza si nu e amuzant sa iei doar din vot ar fi bine sa votati cu pro la propunerea asta  pt osa ajute pe toata lumea 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : am mai multe motive 1 deoarece poti sa strangi tokens mult mai repede 2 daca votezi si aceasta propunere este in joc poti obtine si mai multe tokens

* Subserver:Bed wars 

* Alte precizări:  va rog sa sa  o aplicati deoarece doar pe hide and seek poti lua tokens si poti lua numai un tokens si e greu sa castigi 

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Porpunerea ta nu este una interesanta deoarece,playerii s-ar  juca foarte mult si ar abuza de chestia asta.Si,in plus daca ar  intra multi playeri s-ar face si mai mare lagul decat este deja,

Eu iti dau :contra:

Bombita_01

User
    Player
    Salut!
    Aceasta propunere sincer ar fi destul de buna . Playerii ar putea face mai repede tokens si sa isi cumpere mai repede grade/accesorii . Azi de la mine ai un :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

Propunerea ta nu mi se pare una tocmai buna deoarece multi jucatori si-ar cumpara grad doar ca sa sactioneze aiurea (exemplu gradul hero), adica ar abuza, ceea ce nu este tocmai ok...
      :contra:

Flix

User
    Player
    Salut!

Nu este ok ca meciurile de BedWars sa iti aduca tokens deoarece ar ajunge ca toti playerii sa aiba grade. :contra:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut codeXN!

Propunerea ta nu cred ca este una buna deoarece multi playeri ar abuza si chiar daca ar aduce multi playerii pe sectiune s-ar creea mult lag, si nu cred ca se doreste acest lucru. Plus ca exista deja comanda de /vote pentru a obtine tokens.

De la mine ai un :contra:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Pe bedwars jucatorii joaca foarte mult, iar daca s-ar castiga 3 tokens/win, multi ar putea abuza. Principala metoda de obtinere a tokens-urilor este gamster launcher si voturile. Daca aceasta propunere ar fi acceptata, multi jucatori nu ar mai vota, fapt ce ar trage serverul in jos.

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut, propunerea ta ar fi fost interesanta doar ca voturile nu ar mai fi avut sens. :contra: .

Alinqwe___

User
    Player
    Salut! 

Dupa mine propunerea ta nu ar fi de folos deoarece playerii s-ar juca doar pentru tokens si ca sa aiba grade+ca s-ar putea abuza de comenzi si dupa ce și-au luat remove si-ar luat grad inapoi

Din partea mea ai un 

Status
    Not open for further replies.