• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWards

Status
    Not open for further replies.

JoshuaMCH

User
    Player
    * Nick-ul tău: JoshuaMCH

* Propunere: Să Se Adauge Goluri 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In Bine Ca NU Doar Ai Apăra Patul [Salteaua Dormeo} Ci SI Ai Avea Ce Sa Faci 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca este destul de plictisitor sa faci doar asta asa poti face sinte goluri incat sa nu sa te plictisesti si daca termini unu sa iti dea 5-10 tichete casa poti sa iti cumperi un grad mai usor

* Subserver: BedWards

* Alte precizări:  Nu Sa Se Câștige Cate 100-200 Că Așa Se Va Distruge Economia Sa Se Câștige Maximum 50 De Tichete

AntiDinamo

User
    Player
    In primul rand nu se numesc goluri se numesc goaluri si asta ar influenta multa lume de a juca cu hack pentru a atinge acele goaluri pentru anumite premi

De la mine ai un  :contra:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi-a fost greu sa citesc propunerea luand in vedere greselile gramaticale majore din ea insa mi se pare o propunere inutila, BedWars nu este Fotball, de la mine :contra:

I_EPiC_I

User
    Player
    Propunerea ta mi se pare inutile, goal-ul bedwars-ului este sa faci wins/kills :contra:

CasianKSI

User
    Player
    Salut, 

Aceasta propunere mi se pare inutila, bedwars-ul este facut in asa fel incat tu trebuie sa iti aperi patul si sa iti omori inamici, :contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare inutila deoarece sectiunea bedwars are doar un singur scop , cum s-a mai spus si mai sus , sa iti aperi patul si sa iti omori inamicii.

Acestea fiind spuse vote-ul meu este,

:contra: .

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, propunerea ta este inutila, iar ca fapt divers, nu prea am putut sa o citesc luand in vedere greselile gramaticale . De la mine ai :contra:

Boog

User
    Player
    Buna!

Apreciez efortul depus in scrierea acestei sugestii, insa mi-a fost greu sa descifrez ce ai scris acolo, mi se pare ca aceasta sugestie este facuta in batjocora.

Din pacate, de la mine ai:
    :contra:

NuSuntScrime

User
    Player
    Salut!

Mi-a fost greu sa citesc propunerea luand in vedere greselile gramaticale majoritatea din ea insa mi se pare o propunere inutila.

de la mine ai :contra: .

Cu stima Razvan!

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Nu gasesc cum ar putea ca propunerea ta sa fie utila in gameplay-ul acestui joc. Plus, mi-a fost greu sa inteleg propunerea datorita greselilor gramaticale, asa ca te rog ca pe viitor sa nu se mai regaseasca greseli de acest tip.

:contra:

Status
    Not open for further replies.