• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars 4v4

Status
    Not open for further replies.

CristiCelMar

User
    Player
    Nick-ul tău: ii_sxd

* Propunere: Pe 4v4,de acum resursele sunt duplicate

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru că sunt prea mulți jucători într-o echipă ca toți 4 să se bazeze pe un singur Generator

* Subserver: Bedwars

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Daca toata echipa sta la generator, am vazut ca toti primim 1 iron/1gold si cred ca daca s-ar duplifica resursele ar fi prea op deoarece fiecare membru ar putea lua simplu cate un tnt ceva blocuri  si ar da rush pe o echipa inamica.

Din pacate votul meu este  :contra: Succes in continuare

BeastFox

User
    Player
    Buna! Bedwars ul este creat in asa fel incat playerii sa isi faca rost de resurse.Duplicarea itemelor nu este necesara iar abuzurile vor aparea foarte usor.Prin aceasta modalitate jocul va fi mult mai op si mai usor.De la mine ai :contra:

DavidFNaF

User
    Player
    Pe bedwars, daca 2 sau mai multi jucatori stau in generator, si se spawneaza 1 iron, toti playerii din acea echipa il vor lua, nu doar 1. De aceea, eu nu consider aceasta propunere una buna.

:contra:

_HorusX

User
    Player
    Nu sunt deacord cu aceasta sugestie finca daca vrei sa-ti vie mai multe resurse la baza cumperi forge cu 4 diamante si tot asa pana la emeralte de la mine ai :contra: #RE

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

In generator, cand se spawneaza 1 iron, toti membrii echipei vor primi fiecare cate unul, asa ca nu vad rostul acestei idei.

:contra:

Status
    Not open for further replies.