• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars ca dc nu

Status
    Not open for further replies.

qPandaa_

User
    Player
    1. Mi s-ar parea cam inutil sa se adauge un top kills deoarece multi sunt hackeri si ajung foarte repede in top. Eu zic ca este bine  cu top activity. :contra:

2. Ar fii prea op daca s-ar adauga splash potions, mai bine sa se adauge lingering (este tot o potiune doar ca dureaza mai putin, si ar face balanta) :contra:

3. :pro: Am vazut multi playeri care se enervau din cauza asta.
    1)Si daca sunt hackeri si ajung in top, ce? E mai interesant sa vezi si kill-urile altora, nu doar pe ale tale.

+ ca ii poti filma/raporta in /ac si se rezolva.

2) Nu vad ce este “op” in splash potions. Sunt aceleasi potiuni, doar ca sunt “splash”. :))

Dar mersi de vot.

_Alysa

User
    Player
    1)Si daca sunt hackeri si ajung in top, ce? E mai interesant sa vezi si kill-urile altora, nu doar pe ale tale.

+ ca ii poti filma/raporta in /ac si se rezolva.

2) Nu vad ce este “op” in splash potions. Sunt aceleasi potiuni, doar ca sunt “splash”. :))

Dar mersi de vot.
    Cand am zis cuvantul "op" m-am referit la faptul ca nu mai ai acel ,,cooldown" cand bei o potiune, plus ca, atunci cand arunci cu splash potion, cei din jurul tau o sa fiu afectati. De exemplu, daca ai potiunea de invizibilitate ca splash, si echipa ta este pe langa tine, o sa aiba si ei invizibilitate ceea ce este op.

Last edited by a moderator:

Fireon

User
    Player
    Toate ideile mii se pare extrem de bune dar in general prima :pro:

qPandaa_

User
    Player
    Up

MrFloricels6

User
    Player
     1.Ar fi bine să vedem şi noi kill-urile.

2.Mie unu nu mi s-ar parea super să-şi dea rivalii cu splash-ul de invizibilate să tulească pe patul meu, pentru că a fost nevoie doar de o poțiune şi aia a fost.Poate numai pe solo, în rest nu vreau sa văd asta.

3.Oricând este loc de ceva nou în cea ce priveşte mapele. Mi-ar plăcea să văd mape noi.

În seara această ai un:

:pro: 2/3

Ca să nu spamez cu pro şi contra.

Altă dată când faci o propunere să nu mai fie propuneri cu "propunere" în titlu (gen 3 în 1). No hate.

Îți urez o zi în continuare.

qPandaa_

User
    Player
    :contra: Aceasta propunere este complet aiurea.
    Mi-ai mai raspuns o data la propunerea asta. ASTEPT argumente, multumesc.

Status
    Not open for further replies.