• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars Duos

Status
    Not open for further replies.

kRazvan007

User
    Player
    * Nick-ul tău: kRazvan007

* Propunere: Pe bedwars duos sa se modifice preturile upgrade-urilor cu diamante,mai exact aceleasi preturi ca pe solo.Plus asta,atunci cand cineva moare itemele din inventarul sau sa fie aduse in generatorul echipei (puteti urmari un canal cu gameplay de pe bedwars hypixel,precum gamerboy80).Pe langa upgrades,itemele pe care le cumperi cu gold/iron sa fie ieftinite de asemena,precum TNT redus de la 8 gold la 4 s.a.m.d.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ai putea folosi mai mult upgrade-urile in sensul ca ai putea evolua mai simplu si mai rapid pana la Protection IV

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face duos mai distractiv iar bataliile vor fi mai interesante din cauza ca poti avea protection 4 sau alte upgrade-uri (forge,sharpness etc)

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări:  Multumesc pentru atentia acordata 
    #peace

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Solo e foarte diferit de duo. Pe solo jucatorii trebuie sa atace alte echipe si nu au timp sa cumpere upgrade uri. In schimb, pe duo, unul poate ataca si altul poate face upgrade uri si aparare. Astfel, daca propunerea ta ar fi acceptata, pe 2v2 s-ar ajunge mult prea rapid la nivelul maxim de upgrade uri si la un moment dat, cand toti ar avea aceleasi enchanturi, ar deveni plictisitor. Cu preturile actuale, jucatorii ar munci mai mult pentru a aduna iron/gold/dmd si este mai interesant. Cand vine vorba de mine, ma bucur mult cand reusesc sa fac protectie 4 pentru echipa. De la mine ai :contra:

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Duo este diferit de solo, iar daca itemele ar ramane in generator dupa ce ai murii, nu ti-ar mai fii frica sa te duci in mijloc, sa iei emeralde si sa te arunci repede in void, iar asta ar fi un avantaj prea mare, si sectiunea nu ar mai fi la fel de distractiva

De la mine ai  contrac.png . Succes!

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca e o idee buna, s-a spus mai sus de ce. In plus, nu cred ca e distractiv sa fi atacat de 2 adversari full, adica cu sabie de iron, sharpness, armura de iron cu enchant etc, din primele 10 minute ale meciului. In loc sa distrugi patrurile inamicilor, sa faci pvp, tu va trebuii sa stai in baza si sa iei resurse non-stop. Nu cred ca este distractiv. BedWars este o sectiune de pvp intens, si cred ca preturile sunt perfecte asa cum sunt in acest moment, nu vad rosul unei schimbari.

Sper ca ai inteles motivul din spatele votului meu: :contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, in meciurile de tip Duo se pot obtine resurse mai usor decat in meciurile de tip Solo, motiv pentru care preturile sunt mai ridicate.
    Daca s-ar scadea preturile se vor putea da Upgrade-uri mult prea usor.

De la mine ai :contra:

xyzz

User
    Player
    Salut.

Parerea mea este ca in meciurile de duos se obtin extraordinar de usor resurse iar daca s-ar micsora preturile la upgrade-uri ar fii foarte naspa.
    Gandeste-te cum ar fii sa te atace 1 team full in primele 4-5 minute.

Votul meu este :contra:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Daca vrei sa ai tnt cu 4 gold si chestii de astea te poti juca bw solo..

:contra:

Status
    Not open for further replies.