• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars (sau globala)

Status
    Not open for further replies.

DiaxolV2

User
    Player
    * Nick-ul tău: Diaxol

* Propunere: propun sa se poata cumpara tokenuri cu bani reali gen 3E 1k tokens sau ceva de genu. Ca poate nu toti ajungem atat de repede la acea suma de tokens si toata lumea stie ca sunt greu de facut.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta in bine mai ales pe sectiuniile care se pot cumpara si alt cv nu numai kituri/grade , chiar si bani ex SkyWars

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca da

* Subserver:BedWars

* Alte precizări:  N0PE

Nodusse

User
    Player
    Tokens-urile sunt niște monede la care orice player are acces, susținând server-ul, nu văd rostul cumpărării lor cu bani!

De la mine ai un  :contra: .

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Salut, tokens le primesti doar votand serverul, jucând cu gamster Launcher sau le poti primi la evenimente.

Nu cred ca are vreun rost sa cumperi tokens cu bani.

De exemplu cum ai zis tu 3E=1k tokens nu e ok deloc, cand cu 5k tokens poti cumpara hero care e 2.5E

Așadar sustin faptul că tokens trebuie primiți doar susținând serverul.

:contra:

alex4thewin

User
    Player
    Salut.

Tokens-urile sunt ca un fel de premiu pentru jucatori, Cand voteaza, cand folosesc gamster launcher primesc tokens.

Sincer, nu vad rostul in a cupara tokens dat fiind faptul ca cu banii cheltuiti pentru a cumpara tokens iti poti cumpara acelasi lucru de pe shop.

asadar votul meu este  :contra: .

Succes!

Emirhan25

User
    Player
    Salut.

Tokenurile sunt un fel de recompensa pentru jucatorii,care voteaza serverul,sau cand folosesc Gamster Launcher

Pentru ce sa se adauage sa poti cumpara tokens cum ai zis tu 1k tokens 3E dar daca Hero e 2.50E nu vad rostul

Astazi de la mine ai...

:contra:

Arcade

Helper: 2/5/2020

Moderator coming soon

GAMININOCRIME

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Nu imi place ideea ta, deoarece tokens-urile se castiga mai greu, doar votand si jucand cu GamsterLauncher, daca ar exista posibilitatea de a cumpara tokens cu bani reali, nu ar mai avea rost Shop-ul.

De la mine ai: :contra: .

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Ideea ta, nu mi se pare na foarte buna, deoarece daca s-ar cumpara tokens-urile cu bani, lumea nu ar mai vota pentru a le obtine. :contra:

Status
    Not open for further replies.