• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars , SkyWars

Status
    Not open for further replies.

bixboxamigos

User
    Player
    * Nick-ul tău: bixboxamigos

* Propunere:  cand un membru din staff intra intr-o arena sa apara ca acela este staff.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : jucatori nu ar mai face spam, nu ar mai injura sau sa faca reclama la alte servere stiind ca este un membru din staff on... Deasemenea acestia nu ar mai jignii staff-ul aparand acolo ca fiind staff si nu ar mai fii derutati

* Subserver: bedwars, skywars

* Alte precizări:  #CriCriPower

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta o consider una buna deoarece cum ai spus si tu,jucatorii ar avea putin bunsimt sa nu mai spameze/sa faca reclama etc. stiind

ca vor avea de suportat consecinte/sanctionari.Si eu ma joc aceste tipuri de minigame-uri pe server si vad multi jucatori

care spameaza etc. cand este staff on,chiar nu au bunsimtul de a respecta niste reguli.

Mult succes!

Raspunsul meu este: :pro:  

Coool_PvP

User
    Player
    Propunerea ta este interesanta, deoarece cum ai spus si tu acolo jucatori pot avea un comportament mai civilizat si nu ar mai vorbi atat de urat.

Hack-ari s-ar potoli sa nu mai se joaca cu coduri.

De la mine ai un 
    fvkaxzX.png

Gigel21

VIP
    VIP
    Propunerea este foarte interesanta ,  multi sunt care spameaza / fac reclama pentru ca nu vad pe nimeni in tab :pro:

JuNNNNNKie

User
    Player
    Imi place propunerea ta pentru ca asa nu ar mai face playerii reclama,spam si ar avea un comportament si un limbaj mai civilizat daca ar vedea ca este un staff printre ei.

Sa speram ca o sa fie luata in considerare.

:pro:  

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Nu cred ca daca ar aparea chestia aia jucatorii n-ar mai face spam, reclama, etc.

Nu ar schimba cu nimic.

Respins.

Status
    Not open for further replies.