• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Cloacks

User
    Player
    * Nick-ul tău: Sinistre

* Propunere:  Pe bedwars să se adauge mape noi pentru ca sunt doar trei (ma refer la bedwars team 1, team 2.Sa se adauge un score board cu killuri cu câte paturi ai spart (Beds broken)  pentru ca ar fii foarte fain așa când castigi un meci sau faci un kill nu îi poti arată la nimeni sau să vadă playerii câte killuri ai câte paturi ai spart câte winn-uri ai... Așa dacă s-ar adaugă acest score board jucătorii și-au putea propriile killuri,  winn-uri,  sau chiar câte paturi au spart,  mie unul mi-ar plăcea dacă s-ar adaugă aceasta propunere. Pentru ca eu am multe killuri etc și nu le poate vedea nimeni... Asta inseamna ca joc degeaba... . Ar fii foarte fain dacă s-ar adăuga.. Sper ca va place aceasta propunere. Încă ceva adăugați bedwars doubles ar fii foarte fain ca să poti juca în doi cu un prieten etc. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine zic eu. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Bedwars chiar dacă este cea mai jucată  secțiune ar fii mult mai mult jucată dacă s-ar adaugă aceasta propunere. 

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: nimic. 

Last edited by a moderator:

Or1Gin

User
    Player
    Sunt de acord cu tine pentru ca de fiecare data cand incerc sa intru stau 2 3 min ca sa intru pentru ca team 1 team 2 sunt full .De la mn ai :pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    E o idee buna sa avem mai multe informatii despre joc :pro:

bixboxamigos

User
    Player
    :pro:

O idee foarte buna.

MultiPlex

User
    Player
    Propunerea aceasta este una buna din punctul meu de vedere si chiar cred ca ar trebui implementata.

Vote-ul meu : :pro:

Status
    Not open for further replies.