• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere-BedWars

Status
    Not open for further replies.

5ymemory

User
    Player
    * Nick-ul tău: 5ymemory

* Propunere: Sa mai adaugati 2-3 playeri noi in staff care merita cu adevarat , care sunt activi si cunosc regulamentul...

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sunt prea multi hackeri pe bedWars si e prea mult spam pe chat , playerii se injura intre ei etc...

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Aceasta propunere ar fi utila pentru ca nu este nici un membru staff online care sa baneze playerii si sa pastreze chatul fara spam , il vad uneori doar pe CrysGame dar foarte rar, numarul de hackeri creste pe zi ce trece...

* Subserver: BedWars 4v4v4v4

* Alte precizări:  Azi am intalnit pe BedWars in jur de 20 de hackeri... Nu ii mai suport !

xValix10

User
    Player
    grade de staff nu se da numa asa trebe sa faci cerere si sa fii activ.

:contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Gradele staff se da pe merit / respectarea regulamentului / si daca indeplinec cerintele . Sper ca te-am ajutat. BYE

_Arangos314

User
    Player
    Nu ii poti obliga pe altii sa fie staff, daca vor sa fie staff sa faca cerere. Imi pare rau de la mine ai :contra:  .

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra:  daca vrei sa intri in staff Recrutare Staff->Cerere Helper .

Status
    Not open for further replies.