• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere bedwars

Status
    Not open for further replies.

AlexTV123

User
    Player
     * Nick-ul tău:alextv

* Propunere: sa exista ca pe skywars cand mori o carte unde sa vezi cate killuri si winuri ai si de cate ori ai murit+daca e posibil sa poti vedea si cate beduri ai distrus cate finale kill ai facut si cate loseuri ai 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?:pentru ca ai putea sti si tu cand cat de ok esti ca player din punctul de vedere al statisticilor 

* Subserver:bedwars

* Alte precizări:  nmk alt cv

NASAMC

User
    Player
    Imi place ideea ta, de la mine ai un BIG :pro:

Anonymous

User
    Player
    Ideea aceasta ar putea fii adaugata in lobby-ul de la BedWas (solo , 2v2 ,3v3 , 4v4) 

:pro:

AlexTV123

User
    Player
     * Nick-ul tău:alextv

* Propunere: sa exista ca pe skywars cand mori o carte sau cand esti in lobby unde sa vezi cate killuri si winuri ai si de cate ori ai murit+daca e posibil sa poti vedea si cate beduri ai distruse ai cate finale kill ai facut si cate loseuri ai 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?:pentru ca ai putea sti si tu cand cat de ok esti ca player din punctul de vedere al statisticilor 

* Subserver:bedwars

* Alte precizări:  daca e posibil fiecare sectiune sa aiba proprie ei statistici ca pe skywars gen la solo sa ai statusurile facute in meciurile de la solo la 2 vs 2 sa ai staturile facute la meciurile de la 2 vs 2 si asa mai departe

_Arangos314

User
    Player
    Asa am putea vedea cate paturi am spart, kill-uri, final kills etc. De la mine ai :pro: .

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place aceasta idee :pro:  

Status
    Not open for further replies.