• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere bedwars

Status
    Not open for further replies.

Merlin

User
    Player
     * Nick-ul tău:WhiteWorld

* Propunere: sa se scumpeasca arcurile sau chiar sa se scoata

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine,jucatorii nu ar mai da rage

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :eu astazi am patit o chestie,am stat pe insula mea,si vine alta echipa cu arcuri in mid,si te tin pe insula,intre timp ei se fac full,tu ramai defaul,si dau cu enderpearl la tine,si done esti rip,daca nu ai patul spart,nu mai ai cum sa scapi de acolo,cea mai proasta tactica ever

* Subserver:Bedwars

* Alte precizări:  sper sa se modifice(am incercat sa filmez,dar nu gasesc filmarea)

Ceapshout

User
    Player
    Asta este o tactica de joc , daca el prefera sa joace cu tactica aia e alegerea lui , si nu cred ca ar fii tocmai bine sa se scoata o tactica de joc doar pentru ca ii enerveaza pe unii , votul meu este  :contra:

3JRock

User
    Player
    :contra:  Arc ul este foarte esential in bedwars.. nu vad logica

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Fiecare cu tactica lui :contra:  

Com32goO

User
    Player
    :contra: Fiecare foloseste ce tactica vrea

Mascatu

User
    Player
    Nu imi place ideea , deoarece unii playeri se urca pana undeva si dupa stau acolo si daca ai arc poti sa ii omori usor deci

:contra:

SilentShot

User
    Player
    De exemplu mie imi place sa joc mult cu arcul si daca pe tine te enerveaza ca eu joc cu arcul  nu vad de ce ar fi scos sau sa ii mareasca pretul . Sunt persoane la care le place sa joace cu arcul si perosane care joaca cu sabia  , dupa parerea mea nu ar trebuii sa se schimbe ceva acum deoarece este un echilibru intre sabie si arc . Imi pare rau dar nu imi place propunerea ta  :contra:

ThankYouVery

User
    Player
    Te inteleg dar nu vad rostul daca, scoti arcul altii full diamond te vor ataca pe sus si nu vei avea cu ce sa te aperi.

Votul meu este:

:contra:

Status
    Not open for further replies.