• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: #1 Sa avem acces la comenzile de party (macar /party leave) cand suntem in meci ; #2 Sa putem dropa sabiile si sa le punem in cufere 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : #1 Ar ajuta mult in caz ca liderul unui party este afk si vrei sa iesi dar esti in meci si nu poti sa-l folosesti ; #2 Ar ajuta felul ca tu cumperi inca o sabie din greseala si ai 2 sabii , practic una este inutila si o poti pune in cufar pe cealalta , in caz ca mori sa-l poti lua inapoi

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări: SalP@ :))

Delix1

User
    Player
    1.La prima propunere nu știu ce să zic daca este doar /p leave da, dar fără /p invite deoarece eu cred că ar încuraja teamul între echipe.

2.A două propunere, cea cu sabiile este buna. :pro: pentru indeea cu sabii și /p leave.

1alin.

User
    Player
    Mi se pare o idee buna deoarece daca din greșeală cumperi mai multe sa le putem pune in chest si in enderchest. 

:pro:

PirateHawk.

User
    Player
    :pro: Motive mai sus.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ar face aceasta sectiunie mai interesanta :pro:  

anamariaaa

User
    Player
    O idee buna si chiar e deranjant cand esti cu cnv in meci si el iese te scoate si pe tine si in legatura cu sabiile daca cumperi una in plus merge sa o pui in cufar cel putin eu am reusit  :pro:

Estarossa

User
    Player
    Am patit sa cumpar chiar 2-3 sabii din greseala fara sa observ, te sustin deoarece este o ideie buna. :pro: .

MrFloricels6

User
    Player
     Sună bine ideea ta, m-aş fi aşteptat să sugerezi şi mărirea numărului maxim de jucători dintr-un party în BW 5v5v5v5.Poate data viitoare.În rest:

:pro:

Îți urez o zi în continuare.

HappyDUDE

User
    Player
    Ar trebui sa poti folosi ceva comenzi si in meci deoarece daca te spameaza careva in MSG sa ii raspunzi ce faci.  :pro:

Status
    Not open for further replies.