• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
     * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Sa se vada gradele / prefixele (Sufixe) in timpul meciului, cu exceptia gradelor de staff

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi fain sa se vada ca cineva are ceva in meci, si daca cineva indrazneste sa incalce regulamentul, respectivul donator ii poate acorda sanctiunea. (Sau staff)

* Subserver: BedWars Global

* Alte precizări: Ca sa obtineti grad de donator pe Bedwars il contactati pe Shadow_xD (dragos) pe discord xd

qPandaa_

User
    Player
    Nu vad cu ce ar ajuta sectiunea. Poti sanctiona si fara sa se vada gradul de donator, deci este destul inutila propunerea.

Un dezavantaj este target ul. Cand un player vede ca ai grad, cel mai probabil iti va da target:)).

:contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Nu vad cu ce ar ajuta sectiunea. Poti sanctiona si fara sa se vada gradul de donator, deci este destul inutila propunerea.

Un dezavantaj este target ul. Cand un player vede ca ai grad, cel mai probabil iti va da target:)).

:contra:
    Raspundere Inapoi : Nu este legat de a ajutata sectiunea (Cu modificari etc) , doar o face putin mai interesanta in meciuri pentru ca iti apare doar numele si nu prefixul .
    Cand am spus in legatura cu sanctiunea m-am referit ca un jucator nu are intentia sa injure/spameze etc daca cineva ce poate da mute este on (In meci mai ales). (DACA Foloseste /shout cand are mute poate chema staff-ul sau poate primi ban chiar de la acesta, dar mai bine cheama staff-ul)

Last edited by a moderator:

qPandaa_

User
    Player
    Raspundere Inapoi : Nu este legat de a ajutata sectiunea (Cu modificari etc) , doar o face putin mai interesanta in meciuri pentru ca iti apare doar numele si nu prefixul .
    Cand am spus in legatura cu sanctiunea m-am referit ca un jucator nu are intentia sa injure/spameze etc daca cineva ce poate da mute este on (In meci mai ales). (DACA Foloseste /shout cand are mute poate chema staff-ul sau poate primi ban chiar de la acesta, dar mai bine cheama staff-ul)
    Asa cum am zis mai sus, e mult mai greu pentru cei care detin gradul respectiv. Cel mai probabil isi vor lua target.

Ti am inteles punctul de vedere, dar un jucator n ar trb sa “se abtina” de la injurat/spamat doar cand este un donator(grad in general) on. Si daca injura/spameaza, o face pe propria raspundere. Inseamna ca nu a citit regulamentul, sau l a citit, dar nu l a respectat, de asta fiind sanctionat.

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Asa este mai classic, si mai frumos, nu trebuie sa vezi tot feluri de nick-uri colorate. :contra:  

Status
    Not open for further replies.