• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Delix1

User
    Player
    * Nick-ul tău: Delix

* Propunere: Sa se interzica trollul. Macar ban 6 ore daca nu 12. (Asta insemnand sa nu mai putem omora coechipierii cu tnt, fireball sau sa le sapam sub picioare)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Consider ca acestea propunere este utila , pentru ca este enervant sa fii trollat de catre cineva. Trollul enerveaza playerii  ajungand sa se injure si sa se creeze o ura intre acestia.

* Subserver: BedWars 2v2 4v4 5v5

* Alte precizări:   De curand trollul pe bedwars este permis, iar din cate am observat playerii sunt nemultumiti si au inceput sa ne injure pentru acest lucru ( https://imgur.com/a/lQnH6PF ). Am facut aceasta propunere pentru a cere opinia colegilor mei din staff si a jucatorilor. Nu doresc ca acest topic sa creeze probleme sau certuri intre membri comunitatii gamster.

Status
    Not open for further replies.