• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

tity

User
    Player
    * Nick-ul tău:HopPvP

* Propunere: sa se adauge din nou kiturile dar fara kitul de enderpearl, si sa se repare bugul depe solo si duo in care nu vezi oameni

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar fi mai po*Cenzurat*t bedwars si ar fi toate pline

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca va fi foare po*Cenzurat*t si va fi mai interesant

* Subserver:Bedwars

* Alte precizări: nu am 

EmyRediezYT

User
    Player
    Salut!

Eu cred că nu e ok să fie kituri pe BedWars. De exemplu, eu, dacă am multă experiență, și îmi cumpăr cel mai bun kit, și în același timp, poate un jucător doar ce a început să joace, și nu are nici un kit, nu e prea corect pentru el. Știu că ar fi foarte interesant, dar nu mi se pare corect pentru cei care doar ce încep să joace BedWars.

:contra: .

zzRinner

User
    Player
    Salut

Imi place ideea cu kit-urile, dar ar fi op sa ai de la inceput blockuri etc și să te duci direct la ceilalți,multi se pot enerva, cum a spus și Emy pot să-mi cumpăr kit-ul cel mai optimist și să vin direct pe ceilalți, poți să joci bine dar sa ai și kit ești prea op 

Imi pare RAU dar :contra:

Last edited by a moderator:

ItsKRONX11

User
    Player
    Nu ar fi corect deloc altii poate nu idi pot lua si tu iti iei un kit cu potiuni care costa emeralde in joc si tu le ei din kit. :contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Asa este zic eu putin mai grea sectiunea, daca ai kit-uri poate fii mai simplu sa castigi :contra:  

PirateHawk.

User
    Player
    Nu văd rostul , ar fii un avantaj prea mare unul față de celălalt + nu mi se pare ok să fie kit-uri pe bedwars.

:contra:

anamariaaa

User
    Player
    Nu pare o idee buna pentru ca nu este corect fata de ceilati jucatori.Ar creea un avantaj imens  :contra:

Geaniina03

User
    Player
    La fel cum au zis si ceilalti ^^^^^^^, kiturile sunt op, iar playerii o sa renunte sa joace bedwars din cauza asta.

:contra: Sorry!

Status
    Not open for further replies.