• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

TheMister 2

User
    Player
    * Nick-ul tău: iNezoHD

* Propunere: Un sistem de level pe bedwars (asemanator cu cel de pe skywars).Si un leaderboard iar cei din top 10 sa aiba un prefix sau ceva asemanator, iar leaderboard-ul sa fie cu:final kills, beds destroyed, level, wins.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Jucatori ar juca pentru un motiv.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Mai multi playeri ar juca.

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări: Nu.  

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Sună bine ar prinde bine :pro:

kaitadragon_

User
    Player
    Nu este o idee rea, m-ar face sa joc mai mult bedwars! :pro:

Warrick

User
    Player
    Sunt de acord cu aceasta propunere, ar atrage mai multi jucatori pe sectiune
    mO0pate.png

MrFloricels6

User
    Player
     Presupun că acest lucru ar putea motiva jucătorii să joace BedWars, chiar şi pe mine, personal.

:pro:

Dragobete fericit!

Estarossa

User
    Player
    Motivatii si idealuri pentru multi playeri sa ajunga intr-un loc din cei top 10. Te sustin cu aceasta ideie :pro: .

Mr_KenPaY

User
    Player
    Este o idee buna !!!

(+)vor juca mai multi jucatori

(+)va fi mai interesant sa joci pe sectiune

(+)m-ar face sa joc mai mult bedwars! 

8IzD.gif

Dupa cum se zice : O mina de ajutor tot timpu ar prinde bine , stiu ca nu e mult dar cine stie toti au o sansa de a invata si a deveni mai puternici si dupa cel puternic invata pe cei slabi si le arata un sens in viata. 

Last edited by a moderator:

HappyDUDE

User
    Player
    Buna ideea deoarece lumea ar vrea sa faca cat mai multe killuri pentru a ajunge in top si asa o sa faca si activitate mare  :pro:

qPandaa_

User
    Player
    O propunere buna. Daca restul playerilor vor vedea ca tu ai primit un prefix fara sa donezi sau fara sa il “platesti” cu tokens, probabil ca vor vrea si ei.

Tedduard

User
    Player
    O idee buna, ar face jocul mai atractiv pentru cei ce sunt mai competitivi asa si isi doresc mereu sa fie pe primul loc, ar creea o competitie intre playeri.

_Alysa

User
    Player
    Sunt contra cu lvl-ul, dar un leaderboard cu beds destroyed final kills etc, suna foarte bine in opinia mea.

Pro.

Rainbow

User
    Player
    O idee buna, ar face jocul mai atractiv pentru cei ce sunt mai competitivi asa si isi doresc mereu sa fie pe primul loc, ar creea o competitie intre playeri.

Asa cum a spus si Tedduard, competitivitatea ar fi existenta pe bedwars datorita acestei propuneri. Chiar daca exista sansa ca playerii sa devina mai toxici cand pierd, eu tot cred ca e o idee foarte buna. Pana si eu as incepe sa ma joc mai mult bedwars daca ar exista un leaderboard:))

Pro! ^^

PirateHawk.

User
    Player

Jucatorii vor fii mai motivati sa joace bedwars , mie imi place mult propunerea ta.

Status
    Not open for further replies.