• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

_Alysa

User
    Player
     * Nick-ul tău: alisa48464893

* Propunere: 1.Itemele din shop sa fie mai ieftine pe 4v4 si 5v5. 2. Cele de pe solo si double sa fie mai scumpe.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ai fi utila deoarece avand in vedere ca in echipa sunt 4 persone sau 5, depinde ce bedwars, sunt 4/5 persoane care folosesc resursele de la generator pentru a cumpara iteme. Macar sa le faca mai ieftine.. 2. Avand in vedere ca este o singura persoana sau doua persoane care consum resursele ar mai usor sa cumpere iteme.

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări:  -

qPandaa_

User
    Player
    Este foarte bine cum este acum. Avand in vedere ca pe solo esti unul singur, faci resursele mai greu, pe cand pe 4v4/5v5 esti intr-o echipa si se presupune ca va puteti ''ajuta''... (nu ca ar face cineva asta, dar revin la ideea ca este mai bine asa cum sunt acum)

:contra:

TheMister 2

User
    Player
    :contra: Pe solo esti singur. Pe 4v4 sunteti 4  si puteti sa impartiti resursele deci nu are logica ca pe 4v4 si 5v5 sa fie mai ieftin iar pe solo si doubles mai scump.

Last edited by a moderator:

MrFloricels6

User
    Player
     Eu zic că e perfect aşa cum e acum cu toate că trebuie să ai răbdare. Dacă tu crezi că resursele se spawnează greu, te sfătuiesc să-ți iei Iron Forge (nu mai ştiu sigur cum se numeşte, dar sper că ați înțeles la ce mă refer).

În concluzie:

La mulți ani de1 martie care a fost ieri, dar zic acum.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu imi place cum suna aceasta idee deaorece zic eu ca ar schimba acest minigame :contra:  

HappyDUDE

User
    Player
    Este normal ca pe 4v4 sau 5v5 sa coste mai mult pentru ca sunteti si mai multii  :contra:

CyloerEN

User
    Player
    Dacă s-ar schimba nu o să mai fie atât de interesant cum e acum la moment.

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.