• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere bedwars

Status
    Not open for further replies.

Rainbow

User
    Player
     * Nick-ul tău: Hi_Im_Rainbow

* Propunere: Propun sa se dea remove la potiunile de invizibilitate pe bedwars. E enervant sa te trezesti cu unul invizibil care mai are si 5 potiuni asupra lui si nici nu stii din ce parte da, mai ales ca durata lor e destul de lunga raportat la pretul de un emerald. Strica toata distractia.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In foarte bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece am avea toti mai mult fun pe acest gamemode si nu ar mai exista camperi de genul.

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări:  Sa fie primit.

MihneaS

User
    Player
    Sunt de-acord deoarece dupa ce bei o potiune este un bug care te face sa ramaii invizibil tot jocul si in al doilea rand este  foarte ieftin adica 1 emerald

Delix1

User
    Player
    :contra: Imi pare rău dar răspunsul meu este contra.  Daca de exemplu o echipa campează in baza cu arcul poți merge cu poțiune din invizibilitate sa ii omori, sau cu enderpearlul care este foarte scump. Poțiunea nu durează mult spun eu, 30 se secunde este perfect, nici prea mult nici prea puțin , ai timp sa ajungi in baza adversă și să distrugi patul. Iar prețul eu spun că este bun, 1 smarald pentru invizibilitate 30 secunde, smaraldul fiind cel mai greu de obținut pe bedwars. Părerea mea este că poțiunea de invizibilitate este utilă și că nu ar trebui scoasă/modificata.

Rainbow

User
    Player
    :contra: Imi pare rău dar răspunsul meu este contra.  Daca de exemplu o echipa campează in baza cu arcul poți merge cu poțiune din invizibilitate sa ii omori, sau cu enderpearlul care este foarte scump. Poțiunea nu durează mult spun eu, 30 se secunde este perfect, nici prea mult nici prea puțin , ai timp sa ajungi in baza adversă și să distrugi patul. Iar prețul eu spun că este bun, 1 smarald pentru invizibilitate 30 secunde, smaraldul fiind cel mai greu de obținut pe bedwars. Părerea mea este că poțiunea de invizibilitate este utilă și că nu ar trebui scoasă/modificata.
    Nu trebuie sa iti pere rau pentru contra. Fiecare are opinia lui proprie. Tot ce incerc sa spun este nu ai cum sa dai counter playerilor ce detin acest item. Practic, esti "invincibil":))

DarkTiger12

User
    Player
    Fara Potiune de invis nu mai e bedwars s-ar schimba tot gameplayul  :contra:

qPandaa_

User
    Player
    “Am avea toti mai mult fun pe acest gamemode si nu ar mai exista camperi de genul”.

“To camp” inseamna sa stai intr-un singur loc pe tot parcursul meciului fara sa faci nimic/sa te ascunzi de restul jucatorilor la sfarsit, cand tu ramai fara pat, ceea ce se sanctioneaza din cate stiu. Si eu personal nu am vazut pe nimeni care sa mearga in mid dupa emeralde, sa se intoarca la baza si sa ramana acolo cu potiunile...

Cat despre acestea, daca iti dai cu parerea despre un anumit aspect, de ce trebuie sa vorbesti in numele tuturor? Uite, mie sincer imi place potiunea aia, imi place cand jucatorii nu sunt atenti si pot sa le sparg patul foarte “lejer”, dar asa cum pot sa imi iau eu potiune, pot si altii sa faca la fel si sa se “distreze”.

*Atunci cand esti invizibil, unul dintre jucatorii din echipa adversa te vede, iar restul, atunci cand ii ataci, iti vad sabia... nu e de parca e invizibil complet si “va strica” tot jocul. 

:contra:

Last edited by a moderator:

Tedduard

User
    Player
    Eu gasesc chestia cu potiunile de invizibilitate fun si cel mai probabil si alti sunt de parere cu mine, si eu mai flosesc cateodata sau sunt prins de cineva care are. Dupa parerea mea nu ar trebuii scoase.

aLexeiC

VIP
    VIP
    Nu ar mai fi asa frumos fara potiuni, daca sunt adaugate sunt adaugate cu un scop nu sa fie scoase mai pe urma.

MrFloricels6

User
    Player
     Nu ştiu despre voi, dar eu unu mai pot vedea uneori armura celor invizibili.Adică poțiunea nu te face "invincibil".

Şi nu ar trebui să te oftice faptul că alții folosesc poțiunea aceea, atâta timp cât şi tu poți.

Astăzi ai un: 

Paşte viitor fericit!

HappyDUDE

User
    Player
    :contra:  Acea potiune nu te face ,,invincibil'' + tot se vede armura pe care o porti si nu vad rostu de a scoate aceasta potiune

BOBOBO_

User
    Player
    Aceasta potiune este foarte utila.. nu e ca si cum doar unii playeri o pot avea.. deci :contra:

Darius™

User
    Player
    Aceasta poțiune a fost adaugăta ca playerii sa aibă o șansă să distrugă patul unei echipe într-un mod silențios. Nu ii vad sensul acestei propuneri. 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Face parte din joc, fiecare cu tactica lui :contra:  

Status
    Not open for further replies.