• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere bedwars

Status
    Not open for further replies.

Dexter2k18

User
    Player
    Nick-ul tău:Dexter2K18

* Propunere: atunci cand esti pe bw si joci in 2v2 4v4 5v5 si te deconecteaza  de la net sau pag sau etc sa poti da /rejoin pt a continua meciul otca ne enervam cand e scoate si avem chiesti op

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pt a putea continua meciul  si a juca iarăși. 

* Subserver:bedwars tean

* Alte precizări:  Cel mai jmek sv

mini.

god gaymer
    Player
    Salut! Eu nu sunt de acord cu propunerea ta deoarece:

1. O sa fie multe bug-uri (Din punctul meu de vedere), cat si abuzuri ( Exemplu : Esti afk si te da consola afara, tu intrii iar folosind /rejoin si iar esti afk / Esti afk, te da afara consola, revii pe bedwars si dai rejoin , si ai revenit in joc, chiar daca echipa "x" era eliminata acum 10 minute)
    2. O sa strice gameplay-ul general (Din punctul meu de vedere), din exemplul de la punctul 1.
    3. Nu este greu sa ai iteme op, le castigi usor cand uzici jucatori sau cand obtii resurse.

Eu zic ca mai bine este cum este acum, chiar daca ti se intampla unele momente de kick, cand ai cele mai bune iteme . Asta este doar ceea ce gandesc eu.

:contra:

qPandaa_

User
    Player
    Asa cum a zis si MiniGun, vor fi multe abuzuri. Gandeste-te cum ar fi sa ramai tu cu inca un jucator in arena, acela fiind afk. Il da afara si reintra, ok, si dupa? Castigi tu ca ai fost ultimul ramas pentru cateva secunde? Or, another example, ramai tu cu inca 2, unul la blue si altul la red, fara paturi. Cei doi se alearga pana se lasa unul si vine spre tine. Ce faci? Iti opresti netul ca sa nu poata da in tine?=))) 

Sau.. daca vine cineva cu speed, spre exemplu, si il da afara pentru hack, reintra dupa si joaca iar cu hack pana este prins de catre un staff?

I can't see the purpose. 

Last edited by a moderator:

PirateHawk.

User
    Player
    Cum s-a spus si mai sus.

Se poate abuza mult pe baza propunerii tale.

Pe cineva il poate da afara pentru hack , iar el da rejoin... , nah.

Geaniina03

User
    Player
    S-a zis mai sus ^^^, de acord.

:contra: Scuze.

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa. :tc:   :respins:

Status