• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Sonicexe

User
    Player
    * Nick-ul tău:Sonicexe

* Propunere: 

#1 Sa avem O Lista De Replayuri Ce se Inregistreaza Automat deoarece cand ne confruntam cu un hacker sa avem dovada chiar daca nu am inregistrat manual

#2  Sa Avem Challengiuri de completat ce ne ofera puncte ca jucatorii sa nu se plictiseasca si sa joace

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :propunerea mea va influinta comunitatea gamster in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece Nu Sunt lucruri rele ce vor strica comunitatea

* Subserver:Bedwars

* Alte precizări: Nu

Last edited by a moderator:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Cum zice Noob, poti folosii aplicații de filmat ca si bandicam si altele, asta ar provoca lag deci mai bine să filmam noi. 

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    As mai dori raspunsuri pentru punctul 2 de la propunere. 

YourY_FTW

User
    Player
    Salut!

Pentru propunerea numarul 1.Poți filma chiar tu un hacker sau il poți raporta unui staff, deci :contra:

Pentru propunerea numarul 2.Ar fi interesant sa avem niste challengeuri deoarece jucatorii nu s-ar plictisi sa joace bedwars asa repede :pro:

EmyRediezYT

User
    Player
    Cred ca a doua propunere este destul de interesanta. 

:pro: .

mini.

god gaymer
    Player
    :contra: La amandoua.
    Motivul la prima propunere este ca ar fi inutil, daca e un hacker in meci poti sa-l filmezi dupa sa dai filmarea la staff
    Motivul la a doua propunere este ca ar trebui sa se adauge niste schimbari, unele care nu ar putea ajuta gameplay-ul.
    Exemple :
    1. Ai 1000 de puncte si castigi un avantaj, unul pe care nu l-ar putea avea mai nimeni (sau cei care au 1000+ puncte) , sa zicem ca avantajul ar fi un grad Hero. (Ar fi prea usor sa faci rost de grade de donatori, asta fiind o parte, chiar daca nu ar putea fi adaugata)
    2. Este imposibil din punctul meu si al tuturor de vedere sa se adauge palarii, trailere (cosmetice) daca ai puncte.

Pe scurt daca ar exista challenge-urile astea s-ar concura oamenii (ma rog, nu ar fi asa de dificil) dar nu o sa primeasca oamenii nimic, desii ei incearca sa faca rost de puncte.
    Jucatorii se pot distra si fara aceste challenge-uri , mai ales daca unele ar fi buguite sau imposibile de facut, sau si mai rau sa fii sanctionat incercand sa faci un challenge (ar fi rar o asemenea situatie) .

_Alysa

User
    Player
    1.  Nu mi se pare util, nici nu cred că este posibil să faci aşa ceva, poţi instala o aplicaţie de filmat şi să filmezi. Contra.

2. Această propunere ar fii destul de interesantă. Pro.

McFan66

User
    Player
    1. :contra: poti sa il filmezi singur.

2. :pro: eu m-am plictisit sa joc fara nici un scop. Adica dupa parerea mea acest server ar trebui sa faca un sistem ce sa te convinga sa stai pe el. Adica dati-mi un motiv pentru care nu ar trebui sa intru pe un server mai mare (nu dau nume) care are bedwarsul mult mai bun. Eu cred ca ar aduce mai multi player.

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere partial acceptata. Punctul 2 va fi luat in considerare. :tc:   :acceptat:

Status
    Not open for further replies.