• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Ransom_123

User
    Player
    Nick-ul tău:Ransom_

* Propunere: Sa se adauge o sancțiune de 2-4h  pentru cei care sabotează echipa 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece majoritatea playerilor fac asta. 

* Subserver:BedWars 

* Alte precizări:  nimic 

McFan66

User
    Player
    :pro: intr-un meci l-am batut pe unul si m-a facut hacker. In urmatorul meci am picat cu el in echipa si a inceput sa sparga blockurile de sub mine si sa de-a cu fire balluri in mine si in coechipieri.

_Tommy

User
    Player
    Buna incepand eu zic pro .De oare ce sunt uni care isi iau de la inceput pick axe etc si distrug dau cu fireball si ne omoara si sunt ff toxici .Nu suport cand cnv face asa cv deci de la mn ai un 

:pro:

#TitaniuMark

User
    Player
    Eu sunt de parere ca acei jucatori apartin urmatoarelor categorii: 

Jucatori care deabia au inceput sa se joace pe acea sectiune si nu stiu exact ce si cum functioneaza si Jucatori care s-au enervat din diferite motive si fac asta deoarece au impresia ca oricum nu vor castiga

Intrebarea mea este: Daca ai face parte din una dintre aceste categorii ți s-ar parea ok sa primesti ban?

Raspunsul meu la propunerea ta este :contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Au existat asemenea momente si jucatorii care au facut-o intentionat au fost sanctionati, dar gandeste-te tu acum :

Daca este unul care o face intentionat ca sa distruga echipa?Daca este toata echipa? Este problema lor ca se comporta asa , in plus nici nu afecteaza jocul in general, afecteaza doar echipa in sine .

Imi pare rau dar de la mine ai :contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Suna bine, ar merita cei care fac asta :pro:  

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status